dvlns 13391 Napisano Octobar 17, 2019 Ne silazi, 6001 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napisem, kolega je odustao od prodaje motora za sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3647 Napisano Octobar 22, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh temu... evo ti moj FZ8 2011 oklopljeni ,ima ABS nema nikakvih problema kvarova itd... imas kofer,el podmazivac,podignut korman,slajdere,akrapa ma sta oces. Samo dodaj jos nesto para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan koliko je to malo para?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3647 Napisano Octobar 22, 2019 Astro Puki krsi sva pravila!, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ima opcija privatne poruke ,oznacena simbolom koverte. Da ne citaju bas svi sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 17, 2019 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Iskrena preporuka za FZ8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan moja potraga je gotova... vijao i vijao versysa, ali mi ova italijanska lepotica ukrala srce... @Alekre je jos onomad predlozio, tad mi nije bila zanimljiva, no sad se nekako sve namestilo...bilo nam je sudjeno sto bi se reklo...bivsi vlasnik poznat, vise ljudi mi garantovalo da je motor u salonskom stanju, a kad sam je video uzivo, i sam skontah da nema lazi... Aprilia Shiver GT 750, 2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12225 Napisano Januar 7, 2020 Ne silazi, 7220 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke i puno lepih kilometara i emocija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 7, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno.... zar baš niko da pomene TDM 900.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano Januar 7, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Honda Transalp XL 700VAPoslato sa Huawei Mate 20 pro uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2351 Napisano Januar 7, 2020 Andragog, 4916 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prava mašina.... čestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13890 Napisano Januar 7, 2020 moto merkat °°, 4870 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lepa sprava + ne moras menjati far Da te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Januar 7, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hvala! na nju samo trakice na felne, nosac za kofer i topcase, i nista vise ne munjim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1384 Napisano Januar 7, 2020 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, zlig0r je napisao: hvala! na nju samo trakice na felne, nosac za kofer i topcase, i nista vise ne munjim! aha, dok ne skoknes na e-bay da vidis sta ima za ulepsavanje salu na stranu, motor ekstra izgleda, lepo da te sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1464 Napisano Januar 8, 2020 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Welcome to the club Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan New girl is in the house! <3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2090 Napisano Januar 9, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gde mu je agregat, ili je neko mudo na baterije. Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1912 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ma jok, odgurujes se nogama kao fred kremenko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...