Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ovakav levi retrovizor Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan To je desni Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da , zato sto mi levi treba Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3844 Napisano Octobar 9, 2019 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti treba original, naruči preko delte (korektne su cene). Imaš nešto slično i kod nas za prvu pomoć, kinezi naravno. RETROVIZOR - Univerzalni delovi za skuter 50ccm (2T,4T) - DELOVI ZA KINESKE SKUTERE - Kompp.Co - Motori, Delovi, Oprema... Beograd, Srbija WWW.KOMPP.CO.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ovi sto su mi na motoru nisu original, skoro sigurno... danas sam bas bio u kompu i lik je izlazio da gleda retrovizor , i rece nema nista ni slicno... moguce da je to rekao zbog kacenja , a ni na ovom sa linka se ne vidi kakvo je kacenje dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13479 Napisano Octobar 9, 2019 Ne silazi, 6016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo trazi ovde a cak i ako nema mozda ima neki par koji ti se svidja https://motobikeshop.rs/sr/category/motocikli/ramovi/retrovizori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan znam za njih... gledao sam , kod njih ima i bas za moj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Octobar 10, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lici mi na retrovizor od x adv,ako jeste,imam originalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 10, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Italijanska marka ...ima ih tamo cini mi se nadji nekog nek ti pogleda tamo...ja sam narucio za moj motor stizu mi za novu..isti model al drugo kacenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan drustvo , resio sam . moze ovo da se brise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...