dragan d 737 Napisano Octobar 7, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo prodao bih moju panku .... nameravam da prikupim još para i kupim panku 1300 Pa ko ne zna: Pan Evropa 1993 godište, ABS-CBS, odlična registrovana ..... cena ... ? oko 2100 evra.. nikad ništa radjeno na motoru, nikakvi veliki kvarovi itd. Gume nove Danlop Road star 3... itd. Ako ide prodaja ide .. ako ne ... bože moj... Cena? Pojma nemam ... Cene su tako šarene da pojma nemam ... ako neko ima neku sugestiju neka kaže. Nigde još uvek nisam oglasio... jbg Nikako da se nakanim ... sve mislim .. otići će Panka... Da... Kilometraža: 100876 km 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22723 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 9722 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dugoprugas pravi! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Octobar 12, 2019 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam čoveka,znam motor...odličan primerak Honde.Srećno druže sa prodajom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 21, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal oglas aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Decembar 22, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Da aktuelan je još uvek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 4, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da malo obnovimo u novoj godini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 15, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ponovo da aktiviramo temu još jednom fotkom 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 28, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan tu sam samo Vas pratim ..pažljivo ..čekam priliku ...pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 28, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Haha .. to je ono ... "Samo vas gledam" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 28.1.2020. at 19:46, demro.st je napisao: tu sam samo Vas pratim ..pažljivo ..čekam priliku ...pozdrav molim vise slika hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Kad ugrabim priliku slikacu. Obzirom da sam stalno na outu jr vozim slepere. Ali ajde valjda cu i jos iz nekog ugla da slukam... kad stignem. I sad juckam na brzinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo momci. Još malo pa kreće sezona 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 14, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Korigovana cena na 1950 evra. Znam da nije do cene već nema kupaca ali ajde da probam .... ako neko želi? Moj telefon je 0606031760 Dragan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da malo obnovimo.... Ide sezona,mene čeka drugi motor.. 1900 evra... ajde dajte ponude ljudi. Motor je ekstra .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 26, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Au ne verujem kako je malo interesovanje. Hajde ljudi dobar motorino za male pare ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 12, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li zainteresovanih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1793 Napisano Mart 12, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Znas onaj vic: ima pedera u Bosni, nego nema investitora... Odlican motor, ali para nikad dovoljno. Naletece vec neko, samo strpljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 12, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan da... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 29, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežimo temu... mada nije vreme ali da se tema održava.. I dalje aktuelno, danas istekla registracija ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Mart 29, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, samo gde su ti kupci koji kupuju ništa ispod kile? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 17, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi kreće lepo vreme treba i ja da zatvorim krug . Honda je ekstra, cena snižena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 4, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Budite se ljudi.. Sk će kra pol.časa ..Motor je još na prodaju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 16, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvežimo... ajde ljudi jel ima neko neki predlog? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 7, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Honda prodata... može katanac na temu. Hvala svima na interesovanju... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22723 Napisano Jun 7, 2020 Integrisan, 9722 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i jednom i drugom :D. Dade mi takvu da provozam nas drug @drtommy, kaaaakav osecaj, kakav agregat.... Ugladjen kao el.motor i takvog obrtnog momenta. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...