Overpressure 608 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite koji je bolja kupovina, cena polovnjaka je skoro ista? Fz8 se pravi od 2010te ako se ne varam, a hornet na koji mislim od 2011te. Koji je kvalitetnije napravljen, udobniji za vožnju po gradu i gužvi, jeftiniji za održavanje? Ako nisam postavio temu na dobro mesto, molim moderatore da premeste gde treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hornet bolji za grad. Ako si preko 180 cm90kg bolje fzPoslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 626 Napisano Octobar 6, 2019 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 411 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je neverovatno da ovde postoji dilema. Fazer je okretan kao macka. Iako ima 106ks, ne mogu da mu pridjem mojim Fazerom od 600cc i 95ks. FZ8 Fazer je po meni verovatno najlepsi motor ikad. Doduse, sa maskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 6.10.2019. at 21:38, Slammer je napisao: Meni je neverovatno da ovde postoji dilema. Fazer je okretan kao macka. Iako ima 106ks, ne mogu da mu pridjem mojim Fazerom od 600cc i 95ks. FZ8 Fazer je po meni verovatno najlepsi motor ikad. Doduse, sa maskom. Ako mislimo na FZ8 Fazer slažemo se, najlepši Motor, karakteristike fantastične. Naked mi se barem meni estetski napred ne dopada / stvar ukusa. Hornet takođe dobar, možda malo bolja kupovina/prodaja od Yamahe. FZ8 kao da nije naišao na simpatije kupaca, znam da je jedan od razloga kubikaža naspram ks. gde su mogli malo više da dodaju ks. JBG, plaća se ko da se vozi 1000darka a nije to to, eto samo zato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Octobar 9, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan A sto onda da se ne uključi i kawasaki z750 u izbor. Motor je taman jači od 600cc da ima više obrtnog momenta u nižim obrtajima, što po meni dosta znaci. Ks nisu bitne u ovoj kategoriji, 10ak gore dole. Ko hoće ks ići će na 1000cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milosmc je napisao: A sto onda da se ne uključi i kawasaki z750 u izbor. Motor je taman jači od 600cc da ima više obrtnog momenta u nižim obrtajima, što po meni dosta znaci. Ks nisu bitne u ovoj kategoriji, 10ak gore dole. Ko hoće ks ići će na 1000cc. Kawa je TOP Ja lično posedujem trenutno zekana 2008.god. i Motor je za sve pohvale, e sad na onome ko kupuje je izbor Marke/Modela a na nama su samo saveti sugestije...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...