Milance 067 201 Napisano Octobar 4, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bocne kofere za Bmw r1200gs , 2005 god. Prednost Vario.Po mogucnosti sa nosacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 4, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam, mogu i oštećeni ili neispravni, pa ću ja da se bakćem sa njima. Poenta je da ne bih da ih platim kao da su Luj Viton a da ipak nekako rešim nedostatak istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bila pre neku godinu tema gde je kolega kolegi prodao ostecene kofere i onda "nestao" sa foruma. Kontaktiraj Dankana preko BJB, mozda mu negde jos skupljaju prasinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao. Hvala. Probaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 8, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam da ponudim GIVI TRK 33l koji mi stoji i nikad nije vozen na motoru. Znam da drugar iz NS prodaje svoj isti takav od 46l. Moj je u sivoj aluminium boji, dok je njegov crn, ali to se da resiti folijom. Ja bih moj prodao za 150€, on svoj ceni 200€, ali bi se mogla napraviti korekcija za forumase. Oba kofera se mogu koristiti kao side ili kao top case. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/127015-givi-trekker-trk46b-crni/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pobesneli Max 19 Napisano Octobar 8, 2019 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 10, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,razmisliću,čekam ponudu još jednog kolege sa foruma koji mi nudi ono baš što ja tažim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milance 067 201 Napisano Octobar 16, 2019 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200gs,BMW R 25/2 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,koferi kupljeni. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...