aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jun 25, 2021 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Druze legendo svaka čast na volji snazi i istrajnosti,aprilija je top.Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 25, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, aleksuzuki 650sv said: Druze legendo svaka čast na volji snazi i istrajnosti,aprilija je top.Svaka cast. Hvala kolega! Kad se hoce,sve se moze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 5, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Neke umetnicke sa vikend ture, veliki pozdrav sa Vlasine za ekipu koja je ucestvovala u svemu ovome 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 5, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi je drago videti motor, još mi je draže videti tebe, Nikola, pored nje! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Jul 5, 2021 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 9, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo se malo detaljnije pozabavili motorom, sve konekcije i dzekovi ocisceni i poprskani kontakt sprejom, par zica zamenjeno i izolovano, kompletan pretres. Usput, odradjen i kompletan servis, ulje i filteri, zategnut lanac i servisiran, kao i led stop svetlo u kucnoj reziji... Evo par slika.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jul 9, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lutka! Svaka cast i tebi i njoj!!!! Predlazem ti Joskin regler, za svaki slucaj. Da se u zdravlju navozate! Kakve si muke prosao, zasluzio si da sad uzivas sa njom 100%! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1967 Napisano Jul 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan zar je neko sumnjao da se neće ovako da se završiti? Promenio Jul 9, 2021 član zlig0r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 9, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, abarth_maniac said: Lutka! Svaka cast i tebi i njoj!!!! Predlazem ti Joskin regler, za svaki slucaj. Da se u zdravlju navozate! Kakve si muke prosao, zasluzio si da sad uzivas sa njom 100%! Hvala na sugestiji kolega, joskin sam imao na svakom motoru i odlicni su, ovde imam jos dva u rezervi originalna tako da za sad joskin ne igra ulogu, veci problem kod njih mogu eventualno napraviti namotaji, posle tolikih godina umeju da pocrne i da traze zamenu, ali imam i njih u rezervi, za sad, nakon osvezenja instalacije i male modifikacije punjenja na 'kvarno', aprilia puni na leru 14,2-14,4v bez svetala, dok sa kratkim obicnim halogenim svetlom puni u voznji negde oko 13.6-13,8v sto je jako dobro, praticemo na dalje.. 1 minute ago, zlig0r said: zar je neko sumnjao da se neće ovako da se završiti? Nadam se da nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 10, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 10, 2021 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi pomoc, trazim vec oko dve nedelje lezajeve upravljaca, gornjeg i donjeg mosta, gotovo je nemoguce naci kod nas, ni zamenske istih dimenzija. Zvao sam gotovo sve firme kod nas i niko od njih nema, jedni su se ponudili da nabave ali je cena 7500din po komadu, sto je apsolutno suludo. Evo sta kaze fabrika, kuglicasti lezajevi su u pitanju, mada postoji solucija i za valjkasto konusne kao zamenske ali i njih je tesko naci. Fabricki kuglicni: SF07A22PX1 NTN Narrow Section Steering Head Ball Thrust Bearing 35x55x14.5mm Alternativa, valjkasto konusni: Promenio Jul 10, 2021 član Nile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jul 10, 2021 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan All Balls Racing Lenkkopflager Set für viele Aprilia WWW.ITALOBIKE-PERFORMANCE.DE All Balls Racing Lenkkopflager für viele Aprilia Komplett-Set mit Dichtungsring Das Lenkkopflager von All Balls Racing ist ein hochwertiger Ersatz für da Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 10, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan U skladu sa najnovijim aprilia trendovima, malo da osvezimo temu, a ujedno i probamo neke neon boje, naravno, najnoviji trendovi kazu da felne moraju biti u razlocitim bojama, pa cemo to i ispratiti, prednja gotova, sutra zadnja, pa procenite sami p.s. farba sa gume je skinita znam da ce to neko zameriti, ali sam bio nestrpljiv da slikam.. Steta sto slika ne prikazuje koliko to uzivo brutalno (bar meni) izgleda.. sad ce jedan kraci video 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 10, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A evo i video klipa (FULL HD) https://youtube.com/shorts/_rc0XuQPykM?feature=share 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 11, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 11, 2021 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пријатељу, без да ти много попујем али видео сам ти и видео о Власини управо сад, на твом каналу. Не можеш да издржиш да изађеш из насељеног места не би ли одврнуо? Мислим возиш 120-130, а ограничење 40. Сачекај бар да изађеш из насеља. Мож’ ти истрчи куче иза паркираних аутомобила са стране. Пази се. Мада у насељеном месту пре свега пазиш и на друге, не само на себе. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 11, 2021 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih kacio zasebno slike radova napravio sam video po zavrsetku, evo linka ispod. https://youtube.com/shorts/L4iGu5BSe04?feature=share Promenio Septembar 11, 2021 član Nile. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 11, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Septembar 11, 2021 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Oduvek mi bilo bzvz kad tockovi nisu iste boje, crvena mu extra stoji, farbaj i zadnju u crveno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...