drmilan_ 5587 Napisano April 13, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ako taj neko ima kojim autobusom poslati nek posalje. Kroz Suboticu mora proci svakako, moze mene vozac da cimne i ja cu ih presresti negde. Pokupiti i poslati tebi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4450 Napisano April 13, 2021 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, slave74 je napisao: Samo sto kad se salje postom moze podlegati carini. Da je manji paket pa da proleti bez carine. Ovako 3600din samo za sped usluge +carina i porez. Slanje autobusom, kombijem je bolja varijanta. Ovo za špediterske usluge je tačno samo ako se šalje DHL-om ili nekom sličnom kurirskom službom. Ukoliko se šalje redovnom poštom onda se, do vrednosti robe od 50€, plaća samo PDV, a ako vrednost robe sa dostavom prelazi 50€ plaća se carina+PDV. Svakako je olakšavajuća okolnost što odande šalje fizičko lice (i to pretpostavljam sa prezimenom na "ić" ) a ne firma pa će mnogo lakše kod nas da prođe sa malom prijavljenom vrednoščću. Naravno bolja opcija je ako neko može lično da donese. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano April 13, 2021 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi,Necu da offujem.Do sada sam mnogo puta narucivao preko ovog nemackog sajta, kao i preko mnogih drugih.Nikada, podvlacim nikada, nisam opljackan niti mi je carina naplacena preko zakonom predvidjenih iznosa.Nije to 100 dukata.Nek ti drugar posalje u formi pisma, ne paketa i nek napise stari delovi za motocikl, plastike, stangod i moze da se desi da je uopste ne platis.P.S. Spediterske usluge se naplacuju samo za uvoz ne za trange-frange kombinacije, kao sto je ova.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano April 14, 2021 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nile pratim temu odavno. Svaka čast na svemu, trudu, ljubavi prema motoru, odricanju.... Vidi se da ga iskreno volis i uživaš u njemu i pored svih nesrećnih okolnosti koje su te strefile ! Ja sam uvek govorio kad nešto iskreno volis uvek čovek nađe i vremena i para za to svoje zadovoljstvo makar se odrekao mnogih drugih stvari. Puno sreće ti želim i samo nastavi tako, nadam se da će biti baš lep primerak, egzotika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 14, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama drugari.. @NIKOLA 1 sve si objasnio, kad neko hoce, nadje nacin, kad nece, nadje izgovor. Odose oklopi na dizajniranje u prestonicu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 15, 2021 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu stigao far kod kolege u Nemackoj, i ovom prilikom mu se zahvaljujem!!! U mnogo je boljem stanju nego sto je delovalo, treba samo reparirati ovaj hrom unutra za kratko svetlo, ali resice se, bitno da je tu. kad ga budem ispolirao bice to tip top. Promenio April 16, 2021 član Nile. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 24, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Da li medju vama ima neki dobrovoljac koji je u mogucnosti da preuzme sutra far koji ce biti u Beogradu, i posalje mi ga u ponedeljak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 24, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je bilo da unistim fabricke nalepnice sa gornje strane, pa sam improvizovao, ispalo je prilicno pristojno i jedinstveno, kao sto sam i hteo, cekamo tank pad i jos par detalja za rezervoar. Cekamo i dobrovoljca za far, i majstora da se smiluje da odradi oklope koje sam mu poslao, probio je treci put sam svoje rokove Evo par fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano April 24, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Узећу ја фар, ионако се овај мој не види ништа. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 24, 2021 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, majstori, diće vaše duše??Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 25, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne puzle otkrivene sa kompletne slike Jos malo jos maloooo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2021. at 9:18, Nile. je napisao: Da li medju vama ima neki dobrovoljac koji je u mogucnosti da preuzme sutra far koji ce biti u Beogradu, i posalje mi ga u ponedeljak? Ako nije kasno, pusti detalje, pa da rešavamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 26, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, kingdrom said: Ako nije kasno, pusti detalje, pa da rešavamo. Kolega @Zuba87 ga je upravo pokupio, hvala svakako sto si se ponudio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 26, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmm, nesto se desava 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 26, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan I dalje se nesto mnogo lepo desava!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 26, 2021 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 26, 2021 član Nile. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 27, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10605 Napisano April 27, 2021 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Više mi se sviđaju Corser i Haga verzije nego ova Edwardsova verzija kolor šeme koju si izabrao, ali u svakom slučaju lepo je videti SBK repliku na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 30, 2021 (promenjeno) V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo jos malo... Jos jedna ruka poliranja, nalepnice na rezervoaru, felna i jos par sitnica.. Sedim pored i uzivam u pogledu.. Promenio April 30, 2021 član Nile. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 30, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 30, 2021 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je milica i dan danas jaaako lip motor.Svaki put kad je ugledam, zaslinimPoslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 1, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da mozete uzivo da je vidite 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5587 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Amin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ka lipa.Poslato priko Ténéré 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 1, 2021 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Konacno i rezervoar gotov 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...