mirko nemirko 31 Napisano Novembar 19, 2019 U prolazu, 37 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: cbr 1000f kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, bdada said: Ova recenica ima smisla da se sami vozate po tvom dvoristu. A sta ta tablica toliko tebi znaci.....tablica po meni znaci samo osiguranje tj da ako napravis neku stetu osiguravajuca kuca plati za tebe...ako vozis bez tablice platices iz svog dzepa i to je sva mudrost... Veca je bahatost i bezobraluk ako svoju zenu oca ili nekog iz porodice pustis za volan automobila a pri tome ste i sami svesni da nema pojma o voznji...dzabe vama i registracije i osiguranja...sta ima neki nesrecnik od para ako ga vasa supruga posalje u invalidska kolica....da li ste razmisljali nekad na takav nacin..... Po meni je registracija samo pljackanje ovog nesrecnog naroda i nista vise.... 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14783 Napisano Novembar 19, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas si nemirko. Elem Nile. pored svih ovih majstorija dali si razmisljao da od pleksija napravis far, pretpostavljam da je prednja plastika pukla, a unutrasnjost je svakako pozadinski crna, msm bar za prvu priliku. I onu levu stopaljku bi mogao prespricati sprejom crvenim za stop svetla, da bar malo izjednacis. Sve je prelepo samo to malo bode oci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 19, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Nisam objavljivao pokusaje sredjivanja fara, bilo ih je vise i to neuspesnih, em sto je pukao spolja, em je hrom unutra unisten. Evo i slike jednog od pokusaja pleksiglasom.. Elem, ne otvara se far.. Mora se rezati budziti pa lepiti silikonom a ima i ivica zajebanih okolo.. A tek sa donje strane.. Nema mu spasa, mora novi ili mora neka bas majstorija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skupljaj pare za drugi. Far je i vise od pola motora kad pogledas prednji kraj. A o svetlu nocu da i ne govorim. Ako natrcim na neki ispod 200 eura javljam ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam, čitam i sve se iz prikrajka divim. Motoru, prvenstveno jer je stvarno lep a onda i tebi, koji ga dovodi u lepo stanje. Što se tiče tablice, ni ja ne volim da vidim da se vozi neregistrovano vozilo ali to nije razlog zbog kojeg sam se odlučio za duži post. Bacio sam pogled na male oglase u Nemačkoj i nađem jednog prodavca koji ima dva fara, koja, nadam se prema fotografiji slupanog, odgovaraju. Ako ti odgovaraju, i cenom i kvalitetom, piši na PP pa da vidimo kako da se organizujemo.https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aprilia-mille-rsv-1000-rp-01-02-03-scheinwerfer/1238389573-306-6936?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_androidhttps://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aprilia-rsv-1000-me-scheinwerfer/1238391076-306-6936?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, lomitelj said: Gledam, čitam i sve se iz prikrajka divim. Motoru, prvenstveno jer je stvarno lep a onda i tebi, koji ga dovodi u lepo stanje. Što se tiče tablice, ni ja ne volim da vidim da se vozi neregistrovano vozilo ali to nije razlog zbog kojeg sam se odlučio za duži post. Bacio sam pogled na male oglase u Nemačkoj i nađem jednog prodavca koji ima dva fara, koja, nadam se prema fotografiji slupanog, odgovaraju. Ako ti odgovaraju, i cenom i kvalitetom, piši na PP pa da vidimo kako da se organizujemo.https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aprilia-mille-rsv-1000-rp-01-02-03-scheinwerfer/1238389573-306-6936?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_androidhttps://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aprilia-rsv-1000-me-scheinwerfer/1238391076-306-6936?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android Hvala kolega, spazio sam te farove i bookmarkovao prvi odavno, prvi far je za moj model ali na zalost i on je ostecen i zbog toga je i ta cena, ovaj drugi je sa starijeg modela 98-99 i ne uklapa se a i da se uklapa oko ga nece.. Inace, far je isti i na tuono 2001-2003/4 ali i njih nema. Privremeno resenje koje sam odradio da mi ne rugli motor i da mi ne izaziva nervozu svaki put kad ga pogledam je ovo, dok ne nadjem zdrav far. Folija za farove 60% zatamljenosti koja je prikrila sve napukline i ostecenja uz prethodno ravnanje ostecenih delova... Ako nista drugo bar je trenutno resenje koje cini motor mnogo mnogo lepsim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Novembar 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ali ovo nece proci tehnicki, ja bi probao tu semu sto si gore opisao, isekao bi ceo taj prednji deo plexi sto je napuknut, i odneo nekom od ovih sto prave vizire/vetrobrane od plexija da mi napravi nov taj deo, i onda to silikonom zalepis nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam da je resenje privremeno i naravno da znam da nece proci tehnicki a isto tako sam i napisao zasto je TRENUTNO tako, svakako bolje nego da gledam sredjen motor sa unistenim farom i da se nerviram, ovako se nerviram samo jer ja znam da je ispod folije ostecen far, a do tehnickog na prolece, bice fara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14783 Napisano Novembar 20, 2019 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas koliko ces se tesko navici na novi far? Jer ovo brutalno izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, bdada said: Jel znas koliko ces se tesko navici na novi far? Jer ovo brutalno izgleda Znam, jos kad mu stavim sa strane one karbonske 'obraze' (usise) na prednjoj masci koji stizu uskoro, bice bas brutalno, ako znas na sta mislim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 20, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Uh usisi ima da mu stoje brutalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, aleksuzuki 650sv said: Uh usisi ima da mu stoje brutalno. Ma da, totalno druga prica.. I jos par italian style detalja itd, bice to do proleca fino sve. Glavni i jedini problem je far ali i to ce se resiti verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Novembar 20, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, brutalno izgleda s tom folijom preko fara, i ja sam hteo isto da uradim na mojoj Yamahi, ali posto je far sranje, slabo baca snop, nisam se usudio ,a svakako bi je skinuo pred tehnicki Meni je mocan i bez tih "usisa" , ne znam zasto ih zovete usisi, to su vise neki usmerivaci vazduha, da se usudim reci "krilca" neke rane generacije, aprilia je to furala jos pre moto gp-ovaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Nile. Ako si ih već video, onda dobro. Kako bilo, ako ti zatrebam, javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, lomitelj said: @Nile. Ako si ih već video, onda dobro. Kako bilo, ako ti zatrebam, javi. Jesam jesam pratim Nemacke oglase aktivno i pretreso sam ih uzduz i popreko, ako izleti nesto javljam! Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ta obadva fara sa njemačkog oglasnika su razbijeni. Ako naletim na neki javin ti.Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Simon69 said: Skupljaj pare za drugi. Far je i vise od pola motora kad pogledas prednji kraj. A o svetlu nocu da i ne govorim. Ako natrcim na neki ispod 200 eura javljam ti. Hvala 54 minutes ago, el classico said: Ta obadva fara sa njemačkog oglasnika su razbijeni. Ako naletim na neki javin ti. Vozim motor, nisam bajker. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan [url Koplamp Aprilia RSV Mille 1999-2000 LINK.MARKTPLAATS.NL Zitten kleine scheurtjes in het glas (zie foto) 30€[/url][url Aprilia rsv mille r koplamp LINK.MARKTPLAATS.NL Nette koplamp van een rsv mille r zonder barsten en scheuren 125€[/ URL]Tu ti savan može pomoćiVozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Ako šta odgovara od toga javi pa da vidimo šta i kako. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RSV mille koplamp 2002 8000km oud LINK.MARKTPLAATS.NL Koplamp van mijn rsv te koop wegens zeer kleine barstjes/krasjes ziekte bij deze koplamp maar wel nog in goede staat geen vocht of dergelijke mits deze koplamp met smoke folie of dergelijke behandeld Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prvi link, ima malih pukotina. Zato i jeste €30,-Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RSV mille koplamp 2002 8000km oud LINK.MARKTPLAATS.NL Koplamp van mijn rsv te koop wegens zeer kleine barstjes/krasjes ziekte bij deze koplamp maar wel nog in goede staat geen vocht of dergelijke mits deze koplamp met smoke folie of dergelijke behandeld Vozim motor, nisam bajker.I u ovom ima malih pukotina. IVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, el classico said: [url Koplamp Aprilia RSV Mille 1999-2000 LINK.MARKTPLAATS.NL Zitten kleine scheurtjes in het glas (zie foto) 30€[/url] [url Aprilia rsv mille r koplamp LINK.MARKTPLAATS.NL Nette koplamp van een rsv mille r zonder barsten en scheuren 125€[/ URL] Tu ti savan može pomoći Vozim motor, nisam bajker. Ova dva su sa starije generacije, ne rade posao, samo je ovaj poslednji odgovarajuci, ali je izgleda ostecen i on, ne puno ali jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Novembar 20, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Far je identican i na rsv 1000 tuono 2001-2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...