punisa 16 3825 Napisano Februar 5, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ,sa srecom da ti je 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @punisa 16 rekoh ti ja da ce da ide ;-)Nek je sa srecom obojici!Motor je prelepSent from my iPhone using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Februar 5, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je pitanje sta dalje sto bi reko Sale-sashac. Nema dalje od FZ-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sad je pitanje sta dalje sto bi reko Sale-sashac. Nema dalje od FZ-a .. i kupi Tracer.. Ne veruj mi ništa, Tracer mu je bombona, samo ga vuče nostalgija za FZ-om..Sa srećom novi motori obojci.. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad god dodjem sa voznje sad,prvo se dobro isplacem... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, punisa 16 je napisao: Sad je pitanje sta dalje sto bi reko Sale-sashac. Nema dalje od FZ-a to je bar lako...fz1... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16209 Napisano Februar 5, 2020 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, punisa 16 said: Sad je pitanje sta dalje sto bi reko Sale-sashac. Nema dalje od FZ-a Podeli ovde razmišljanje kako te nešto vuče ka BMW-u, ubaci par laskavih argumenata u korist istog - pa da ti tema veselo dočeka proleće u vrhu aktivnih tema 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10430 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 3395 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, sashac je napisao: Ja kad god dodjem sa voznje sad,prvo se dobro isplacem... Ma navik'o si na Fejzerovo ubrzanje... ali zato ne boli zadnjica i td.? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 5, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Na Traceru? Boli. Nek ti kaže @sashac Ja sam ga jednom probao, na kratko. Čini mi se, ni tamo ni 'vamo..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, shoyyka je napisao: Ma navik'o si na Fejzerovo ubrzanje... ali zato ne boli zadnjica i td.? Zezam se ja.Tracer neuporedivo udobniji,ne boli me dupe ni posle 500 km.Agilan.zabavan za voznju,prvenstveno prelep dizajn,odlicna zastita od vetra za razliku od fazera...Nije pretezak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam birao motor posle TDM-a odem u salon i sednem na Tracera. Posedim par minuta, sidjem, i uprem prstom u ivicu na sedistu da proverim jesam li sedeo na cigli ili sundjeru. To me je najvise odbilo od njega... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 5, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, LuckyVladano je napisao: Ja kad sam birao motor posle TDM-a odem u salon i sednem na Tracera. Posedim par minuta, sidjem, i uprem prstom u ivicu na sedistu da proverim jesam li sedeo na cigli ili sundjeru. To me je najvise odbilo od njega... zato ja imam custom sediste...nije neka nauka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Februar 6, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da Vi recem, R1200R bih voleo i cekam odgovor prodavca. Sve mi na tom motoru odgovara sem zastite od vetra(mada taj primerak ima solidan vizir i deflektor iznad). Drugi motor koji od juce razmatram je Triumph Tiger 800 Isao sam u tehnodrom da probam VFR1200F koji mi se mnooogo svidja i odustao sam zbog heblova ,mnogo napadan polozaj voznje (prosto neverovatno za kao Touring motor) Da ne duzim na nagovor prodavca sednem na Tigera 800 i motor me ODUSEVI,cak bas taj primerak sa odlicnom opremom jedino KM 71000 me malo koci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 6, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto si vozio Rtinu,jasno mi je sto ti se svidja r1200r.Tiger je lep ali brate raritet na nasim prostorima.Sto bre ne uzmes Gs ko covek,i vozis se lepo?(Kao da moze na njemu da se lepo vozi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1885 Napisano Februar 6, 2020 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Triumph TIGER EXPLORER XC 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph TIGER EXPLORER XC 1200, 2012. godište, Enduro /... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Februar 6, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, JevtaNS je napisao: Triumph TIGER EXPLORER XC 1200 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph TIGER EXPLORER XC 1200, 2012. godište, Enduro /... Mlogo mi je to,video sam. Promenili se prioriteti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 6, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, punisa 16 je napisao: Mlogo mi je to,video sam. Promenili se prioriteti Aaaaajde sad,svi znamo da si Punisa... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 6, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/5/2020 at 2:52 PM, crnamrlja said: Kupio ja Cestitam kolega neka je sa srecom! Masina je fenomenalna i maksimalno ocuvana kao nova, u zdravlju da te sluzi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na čestitkama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Februar 16, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim ovde. Kupljen motor,sutra stize Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9157 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1920 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim ovde. Kupljen motor,sutra stize Šta je palo?Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Februar 16, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200 RS 7 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 16, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, punisa 16 je napisao: BMW R1200 RS Njega ili xr-a...i ja razmatram... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3276 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...