Sharky - Alex 6220 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dok su bile stare papirne dozvole mogli su da te provere samo na pisacoj masini, samo ne znam koja je precica za search 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce dopisati u probnu jos jednu kategoriju? Planiram da polazem za A a jos uvek mi je aktivna probna za A2.U istoj sam situaciji. Juče sam zvao auto školu i rekoše mi da moram da sačekam da mi probna A2 prođe ako hoću da mi se uzme u obzir za polaganje za A. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1590 Napisano Avgust 15, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Možeš da polažeš za A ali ti ne računaju kategoriju već sve plaćaš, slušaš teoriju, vožnja, lekarski kao da si bez kategorije. Svakako je bolje sačekati da istekne probna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 8. 2023. at 5:11, ser je napisao: Evo najzad neko da prizna da probna za motor ima smisla iako je dugogodisnji vozac svega i svacega... Nema nikakvog smisla ni logike ,ko je polozio pre 2god za B ne mora probnu ko ima 30+ godina probna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo sta vas ogranicava ta probna dozvola, presao skoro 30k od juna prosle godine, niko mi dozvolu nije trazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 266 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ma probna dozvola nije toliki problem, samo nelogičnost (greška) u zakonu. Evo sa 30 i kusur prvi put vozim 'ozbiljan' motor. Hvala Bogu da sam počeo ovako kasno, sa dosta iskustva u saobraćaju, jer me pamet održava bezbednim (koliko je to moguće). Razmišljam da sam 15godina mlađi i da mi neko da jak motor (pa čak i ovaj moj), ko zna kako bih prošao. Uopšte nije zajebancija bezbedno voziti motor. Najveći problem je definitvno užasan kvalitet obuke (samo da položiš, a može i da se plati) kao i propisi za vožnju (npr 1m od desne ivice je recept da izgineš kao Prigožin :D) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikaragva 25 Napisano Avgust 29, 2023 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zakon ako se usvoji, mi koji imamo vec probne, cekamo da istekne dve godine ili odmah mozemo da je upiseno u pravu dozvolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Avgust 29, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan U auto školi mi rekoše da ćemo verovatno morati da čekamo. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1379 Napisano Avgust 29, 2023 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan na semiaru u ABS pitao baš to Kažu da to ne ide retroaktivo. Za one koji dobiju dozvolu posle usvajanja - nema probne, a za one koji su već pre tog termina dobili probnu dozvolu , probna važi do isteka dve godine. Tužno ali je tako. 2 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da 1.9. (Petak) pocinje rasprava u skupstini o izmeni ZOBS-a, a onda i glasanje i verovatno usvajanje. 19.9. Imam polaganje, nezgodno je sto mi 21.9. Istice lekarski (6 meseci) pa cu morati i lekarski opet, dotle ce valjda usvojiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano Avgust 29, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je ta informacija o 1.9? A za lekarski, radi ga ponovo ako zatreba… Ja radio vec 2 puta i istice mi krajem septembra opet, nije skup.. cekam usvajanje zakona da podignem dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2391 Napisano Avgust 29, 2023 (promenjeno) Andragog, 4971 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sharky - Alex je napisao: Kazu da 1.9. (Petak) pocinje rasprava u skupstini o izmeni ZOBS-a, a onda i glasanje i verovatno usvajanje. 19.9. Imam polaganje, nezgodno je sto mi 21.9. Istice lekarski (6 meseci) pa cu morati i lekarski opet, dotle ce valjda usvojiti Kad usvoje, treba još 100 godina da izađe u službenom glasniku.... Promenio Avgust 29, 2023 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda ovi u ljermontovoj tj siv3 u bg-u nece bas cekati sluzbeni glasnik @Perduh pisalo u novinama negde juce, ne gine mi opet lekarski a i kad sam cekao do sada zbog drugih vredi sacekati jos koji dan pa izbeci tu probnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan zakon ne vazi retroaktivno, sem ako to nije posebno regulisano u tom novom zakonu, a sumnjam da ce biti. Inace prelomio sam, necu polagati za A, nisam siguran da mi to treba sad u skoro 50 godina. Drzim se 4 tocka i/ili 2 tocka na sopstveni pogon.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1502 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Misha je napisao: Inace prelomio sam, necu polagati za A, nisam siguran da mi to treba sad u skoro 50 godina. Drzim se 4 tocka i/ili 2 tocka na sopstveni pogon. Sent from my iPhone using Tapatalk Ne znas sta propustas 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Septembar 1, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmisljam vise o tome, kad ne kupih novog KLE 500 pre 15 god, zelja je tada dobrom delom ugasena, sad sam ugasio i poslednju iskru.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 28 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li upisuju sve kategorije (A1,A2) kad se polozi za punu A kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 41 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da, automatski pokrivaš sve niže A kategorije kad položiš za punu A. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 2, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, kimi94 je napisao: Da li upisuju sve kategorije (A1,A2) kad se polozi za punu A kategoriju? Meni u probnu nisu (samo A je pisalo) , u redovnu posle jesu U Novom Sadu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 453 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Evo docekasmo da se i ovaj problem resi...predlog zakona je prosao vladu...sada se ceka da ga zapljunu u skupstini i docice do ukidanja probne vozacke dozvole za one koji imaju vec polozenu B kategoriju ili AM... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo neeeeeee..... o cemu cemo onda da pisemo na 100 strana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan A kad ce da ga zapljunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Народна скупштина Републике Србије | Активности Народне скупштине WWW.PARLAMENT.GOV.RS Danas je pocelo zasedanje skupstine i nadam se uskoro i glasanje o izmeni zobs-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 6, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su izmene usvojene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6220 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ja na sajtu skupstine, izgleda da su danas usvojili izmenu zobs-a, jos da sluzbeni glasnik upise i valjda je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...