Sharky - Alex 8008 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda ovi u ljermontovoj tj siv3 u bg-u nece bas cekati sluzbeni glasnik @Perduh pisalo u novinama negde juce, ne gine mi opet lekarski a i kad sam cekao do sada zbog drugih vredi sacekati jos koji dan pa izbeci tu probnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Avgust 31, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan zakon ne vazi retroaktivno, sem ako to nije posebno regulisano u tom novom zakonu, a sumnjam da ce biti. Inace prelomio sam, necu polagati za A, nisam siguran da mi to treba sad u skoro 50 godina. Drzim se 4 tocka i/ili 2 tocka na sopstveni pogon.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1718 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 365 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Misha je napisao: Inace prelomio sam, necu polagati za A, nisam siguran da mi to treba sad u skoro 50 godina. Drzim se 4 tocka i/ili 2 tocka na sopstveni pogon. Sent from my iPhone using Tapatalk Ne znas sta propustas 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Septembar 1, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ne razmisljam vise o tome, kad ne kupih novog KLE 500 pre 15 god, zelja je tada dobrom delom ugasena, sad sam ugasio i poslednju iskru.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimi94 29 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 54 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li upisuju sve kategorije (A1,A2) kad se polozi za punu A kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 68 Napisano Septembar 2, 2023 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da, automatski pokrivaš sve niže A kategorije kad položiš za punu A. Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncicaoblacic 50 Napisano Septembar 2, 2023 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki en500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, kimi94 je napisao: Da li upisuju sve kategorije (A1,A2) kad se polozi za punu A kategoriju? Meni u probnu nisu (samo A je pisalo) , u redovnu posle jesu U Novom Sadu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1416 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo docekasmo da se i ovaj problem resi...predlog zakona je prosao vladu...sada se ceka da ga zapljunu u skupstini i docice do ukidanja probne vozacke dozvole za one koji imaju vec polozenu B kategoriju ili AM... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 729 Napisano Septembar 5, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC ex-Maleficent Ducati Multistrada 1200s Blue Fury CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo neeeeeee..... o cemu cemo onda da pisemo na 100 strana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perduh 4 Napisano Septembar 5, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd / Bajina Bašta Motocikl: Zontes 350 GK Prijavi odgovor kao problematičan A kad ce da ga zapljunu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8008 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Народна скупштина Републике Србије | Активности Народне скупштине WWW.PARLAMENT.GOV.RS Danas je pocelo zasedanje skupstine i nadam se uskoro i glasanje o izmeni zobs-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 473 Napisano Septembar 6, 2023 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da su izmene usvojene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8008 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ja na sajtu skupstine, izgleda da su danas usvojili izmenu zobs-a, jos da sluzbeni glasnik upise i valjda je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4903 Napisano Septembar 6, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barbwire 38 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja sam nova na forumu. Polozila 31.08. i evo cekam da prodje ta izmena zakona. Da, juce sam ispratila desavanja u Skupstini, usvojene su izmene. Pratim Sluzbeni glasnik i jutros su izasle prve dve tacke dnevnog reda od juce. Ova koja nas interesuje je bila 6 tacka dnevnog reda, tako da se nadam da ce to uskoro da se upise. Inace imaju ogranicenje u glasniku, stampanoj verziji, na odredjeni broj strana tako da ne mogu odmah sve i da izbace. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8008 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @Barbwire ne znam odakle si, ako si iz Bg-a mislim da bi ovi iz siv-a (ljermontove) vec trebali da upisuju u postojecu, sve je vec ocigledno i usvojeno sa svih strana, eventualno nazvati ih ako iskopamo broj telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barbwire 38 Napisano Septembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Jesam iz BG-a, pokusala sam telefonski, nema sanse, nisam uspela nikoga da dobijem. Problem je sto u auto skoli vec moraju da napisu papire za full ili probnu, a oni ne mogu da napisu dok to sve ne bude zvanicno. Ako stignem otici cu do Siv-a da vidim sta oni kazu, ali 99% dok ne bude u sl. glasniku, nista od toga... Promenio Septembar 7, 2023 član Barbwire Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8008 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Javi bas sta si uradila. Ja sam odlozio polaganje za 19.9. Zbog godisnjeg, dotle ce se vec valjda iskristalisati. Glupo je sada uzimati probnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barbwire 38 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Aaaand it's done! Sluzbeni glasnik 76/2023 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1430 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 862 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super, ali svi zakoni po pravilu stupaju na snagu u roku od 8 dana od objavljivanja u Sl. glasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barbwire 38 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan @Predator016 Od juce vaze druga pravila, zbog penzionera su uveli da vazi dan posle objave u sl. glasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 815 Napisano Septembar 7, 2023 Zainteresovan, 373 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovo znaci da osobe koje su dobile probnu dozvolu za A kategoriju recimo prije 3 mjeseca, ne moraju da cekaju da im istekne 2 godine probne, vec odmah mogu da odu da im se A upise u dozvolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Septembar 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno da ne, nema retroaktivnog menjanja, nego važe odredbe koje su bile u trenutku izdavanja dozvole. @Paljevina prvi sam pritisnuo "objavi", al mi štucnuo ruter!!1 Promenio Septembar 7, 2023 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barbwire 38 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ko je vec dobio probnu ne moze da promeni dok mu ne istekne, medjutim, ako ste polozili pre 3 meseca recimo, ali niste podneli papire, sada to mozete uraditi i dobicete full dozvolu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8008 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Barbwire je napisao: Aaaand it's done! Sluzbeni glasnik 76/2023 Hvala bogu vise, ispade i dobro sto mi se oteglo polaganje. Javi kad zavrsis u siv-u, cisto kao potvrda da je to to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...