duledjo 154 Napisano Septembar 19, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko sa dozvolom za oruzje da kupuje,ja bih da se resim mog revolvera sa kratkom cevi i cz 99 pistolja,dojadilo mi ovo sa porezom dacu ih povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Uniforma ili spotski pucač...civilima ne daju bez deeeeebeeele veze više dozvole zanabavku pištolja ... Ma*ku im Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 22, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo lako ni devedeset ih, provere kod komisija da li si preke naravi i slicno a baksuz uvek ima. Za revolver je bilo jako tesko ali uspelo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12880 Napisano Septembar 22, 2019 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čista pljačka to sa oružjem. Ćale hoće da mi pokloni TT, kupljen nov, nije ni okvir ispucan. Ne uzima mi se i taj trošak pored svega a greota da se preda policiji. Lepo je imati nešto porodično. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Npr. portret? 2 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Septembar 22, 2019 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Teško da može da se proda, otkako je ovaj zakon uveden na tržištu se pojavio mnogo oružja. Jednostavno ljudi hoće da se otarase dodatnih izdataka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 22, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što mora sve da bude registrovano? Ostruži serijski broj, prijavi u policiji da si ga vozio u gepeku od tačke A do B, ostavio otvoren auto pred prodavnicom, neko otvorio gepek (mislim da se u gepeku prevozi), uzeo i fajront. Kod nas u selu ima oružja za cijelu vojsku, niko ništa registrovano... 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Septembar 22, 2019 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to muž bez pljuce...Vozim motor, nisam bajker. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Septembar 22, 2019 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GuMi5 je napisao: Što mora sve da bude registrovano? Ostruži serijski broj, prijavi u policiji da si ga vozio u gepeku od tačke A do B, ostavio otvoren auto pred prodavnicom, neko otvorio gepek (mislim da se u gepeku prevozi), uzeo i fajront. Kod nas u selu ima oružja za cijelu vojsku, niko ništa registrovano... I dobijes kaznu za 10 godina poreza... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 22, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko ima muda ima i oružje, ako me razumiješ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 22, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Jovan Ristic said: Teško da može da se proda, otkako je ovaj zakon uveden na tržištu se pojavio mnogo oružja. Jednostavno ljudi hoće da se otarase dodatnih izdataka. porez nisam uveo ja nego drzava a ima ga i na reg motocikla,automobila,plate itd pa ljudi opet nekako placaju,a mogu ja i da poklonim ako je neko zainteresovan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Septembar 22, 2019 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, samo nije postao problem porez, nego nepotrebno polaganje za oružje za npr. lica koja su u prošlosti služila vojsku pa su tamo prošli obuku. Što se poklanjanja tiče, mnogi streljački klubovi bi prihvatili oružje na poklon, samo ako ih ne mrzi da se cimaju do supa da vade nabavnu dozvolu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 23, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, DjoleLO said: I dobijes kaznu za 10 godina poreza... ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 23, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Videću sa ženom od školskog druga radi na izdavanju dozvola u jednom Bgd supu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan А за оружје без дозволе добијеш и државни стан и храну 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А за оружје без дозволе добијеш и државни стан и хрануИ редован секс 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4960 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadni seks je uvek dobra stvar, osim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 843 Napisano Septembar 25, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 351 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Skyrunner je napisao: А за оружје без дозволе добијеш и државни стан и храну Verujem da se dobijaju i odeca i obuca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не плаћаш струју ни инфостан...Толико погодности, а ми чамимо напољу... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7693 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmalo srece pa dobijes stan u novogradnji, imas i basket, fudbalicu, salu za stoni tenis i rekreativno, a mozda i bazenПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2019. at 17:02, GuMi5 je napisao: Što mora sve da bude registrovano? Ostruži serijski broj, prijavi u policiji da si ga vozio u gepeku od tačke A do B, ostavio otvoren auto pred prodavnicom, neko otvorio gepek (mislim da se u gepeku prevozi), uzeo i fajront. Kod nas u selu ima oružja za cijelu vojsku, niko ništa registrovano... Koje selo je u pitanju, da navratim...? :-D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Вероватно свако у Српској Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7693 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9/22/2019 at 5:02 PM, GuMi5 said: Što mora sve da bude registrovano? Ostruži serijski broj, prijavi u policiji da si ga vozio u gepeku od tačke A do B, ostavio otvoren auto pred prodavnicom, neko otvorio gepek (mislim da se u gepeku prevozi), uzeo i fajront. Na prvi pogled to pije vodu. Na drugi, mozes da nadrljas ako neko hoce da sprovodi zakon . Po zakonu si duzan da propisno obezbedis oruzje a ako ti ga neko ukrade iz nezakljucanog auta parkiranog ispred zadruge dok pijes pivo, bice veselo kada dobijes krivicnu prijavu. Plus sto nemas dozvolu za nosenje oruzja nego za drzanje pa gde si ga i zbog cega nosio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4835 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 1491 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja dozvolu za nosenje oruzja , cz99 mi je interesantan ..daj neku sliku i cenu u inbox Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...