Najzli 158 Napisano Maj 13, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam izašao sa autoputa na izlasku kod Ikarbusa, posle petlje za kvantaš, i naleteo na plac na kome sam video bar 150 istih motora. Èovek koji je bio tamo i rasturao ih kaže da je "gazda" uvezao 1000 (slovima: hiljadu) komada Piaggio Liberty 125 i 250. Motori, uistinu skuteri, su sa velikim koferima pozadi i prednjim nosaèem za prtljag. Gazda kaže, 600E za 125 i 900E za 250. Kofere skida, a meni je rekao 10E za kofer. Obzirom da æe imati 1000 motora za prodaju, a po njegovim reèima, o cenama može da se razgovara, možemo oèekivati da æe ovog leta dosta ljudi voziti Piaggio Liberty. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 14, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije losa ponuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 14, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po kojoj li ih je on tek ceni nabavio?! Na prvu loptu cena zvuci zaista povoljno, mada me bas interesuje koliko su postari imali milosti ka njima... u svakom slucaju, sigurno se mogu probrati i ocuvaniji primerci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 14, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan U principu, presli su od 7k do 15,16k km. Ja sam video dva komada, prljava do zla boga, ali ispravna. Mislim da uglavnom treba uraditi osnovni servis i to je sve. Onaj topcase je zakon. Skida se, ima tockice i rucku koja se izvlaci kao na putnickom prtljagu. Napred se nalazi gepek, na koji moze stosta da se stavi. Jedine mane su: sediste za jednu osobu, nema nogostupa za suvozaca, nema glavnog fara kao na originalnom Libertyju (ali ima jako dobar far montiran ispod gepeka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre sam za Apn-a nego za ovo. Provereno dobro, jefitno odrzavanje, delovi na svakom cosku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma ima i popust za vise komada, ja razmisljah da uzmem za svoju firmu nekoliko ali ne nadjosmo bas logiku. Inace, za sebe licno ne bi mi ovo nikako palo napamet (inace se jezim skutera) ali sa APN-om ne bih poredio, pa sustinska je razlika u isporuci snage...mislim da ne stoji poredjenje uopste ali ne mislim ni da je taj Liberty bas prvi pik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Maj 18, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posto radim u samom komsiluku u bivsoj zgradi Univerzala odmah pored placa gde se nalaze skuteri video sam ih vec prvi dan kada su ih dovezli kamionima. Mogu reci da ih non stop dovoze i odvoze tako da ima i lepih komada da se proberu. Mala ispravka skuteri su od 50 i 125 kubika, a za cenu kada smo pitali rekli su da je 600 i 850. Juce na Benzinskoj pumpi Zmaj 2 vidim da prodaju iste skutere po ceni od 550 i 850, tako da mislim da bi mozda trebalo da se malo saceka da se trziste zasiti pa ce i cena verujem jos da pada ako je covek kupio toliku kolicinu skutera. A plac je i dalje prepun... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 18, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kazem par reci kao bivsi vlasnik Libertyja (doduse factory verzije, a ne ove postanske): da se Pablo setio i vratio test Libertyja na sajt u "predstavljamo" (act Pablo, act! ) mogli bi da procitate moje predstavljanje uradjeno pre skoro dve godine ove korisne sprave.. u najkracem, porediti Lib i APN je kao dupe i oko... Ajd Pablo upload-uj taj test opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 18, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd Pablo upload-uj taj test opet! *ebote taj skut Uploadovacu ga... u recycle bin zezam se... vraticu ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 18, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan P sta se bunis... vidis da ga ljudi traze Ajd podizi to na net, BRE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Lep skuter, mada malo ''homo'' al sta da se radi Krivo mi je jedino sto opet sav otpad zavrsi u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 18, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je jedino sto opet sav otpad zavrsi u Srbiji. Upravo tako! :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Paaa ponesto zavrsi i u CG, pogotovo automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Maj 18, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan neko u mojem komsiluku ga je uzeo sa svom opremom. Stoji vezan za omiljenu banderu mojeg kucheta... meni nekako skarabudzeno to sve iszgleda. Ali za 600 ojra, ko pita za izgled. Slazem se sa konstatacijom da ce ih biti mnogo voga leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 19, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam danas vozio iza jednog, htedo' da ga pitam koliko ga je platio i tako to, ali nam se putevi razdvojiše posle tunela... Èini mi se da bi skroz OK izgledao kad bi mu se odvalili oni koferi koji izgledaju mnogo istrošenije od same makine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Krivo mi je jedino sto opet sav otpad zavrsi u Srbiji. Mogu da zamislim kakvi su to dresevi kada vise ni postarima ne valjaju. Setili se Italijani kako bi umesto na deponiju mogli da ih uvale Srbima, pa jos i da zarade. Na zalost, jos dugo ce ovde da zavrsavaju kojekakva govna, izdrkane postareve prdekalice, kadeti iz '84, nuklearni otpad.... Ne bih kupio taj skuter iz principa. Ne valja kepavom zabaru, ali je ipak dobar za mene!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam, ja bih tog uvoznika izdrkanih postanskih prdekalica uza zid pa 'ko narko dilera :bokser: Bolje da nista ne vozimo, nego da svi misle da smo cigani kad dodju u Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam' date=' ja bih tog uvoznika izdrkanih postanskih prdekalica uza zid pa 'ko narko dilera :bokser: Bolje da nista ne vozimo, nego da svi misle da smo cigani kad dodju u Beograd.[/quote'] Da nema tog OTPADA na 2 i na 4 tocka nista i NE bismo vozili zadnjih par godina :cry: . Koliki je % ljudi koji ode u Markos i kupi nov V-strom 650 (sa 2 S slova :twisted: ) u poredjenju sa 99% otpada u voznom stanju na putevima... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam' date=' ja bih tog uvoznika izdrkanih postanskih prdekalica uza zid pa 'ko narko dilera :bokser: Bolje da nista ne vozimo, nego da svi misle da smo cigani kad dodju u Beograd.[/quote'] Da nema tog OTPADA na 2 i na 4 tocka nista i NE bismo vozili zadnjih par godina :cry: . Koliki je % ljudi koji ode u Markos i kupi nov V-strom 650 (sa 2 S slova :twisted: ) u poredjenju sa 99% otpada u voznom stanju na putevima... :misli: Nisu ovde u pitanju polovni motori. Totalno je normalno da svi nemaju para za nove motore. Totalno je normalno da kupis oglase, vidis sta se nudi, odes, pogledas, probas...svidi ti se i kupis. To se radi kod nas kao i svugde na svetu. Ono sto se ne radi drugde u svetu je da ti neko istovari gomilu otpada koji niko normalan na zapadu ne bi pogledao, na neki plac, i onda mi treba da idemo tamo, da biramo skutere kojima nije bas mnogo iskrivljena viljuska nego je samo malo iskrivljena, koji su totalnom korcu kada su u pitanju svi vitalni delovi i td... E pa to ne bih uradio taman ne vozio nista. I dok god ovde bude ljudi koji ce da se zadovoljavaju govnima koja Fabrizio, Hans i John nece ni da pogledaju, tako ce i da nam ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 19, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuricu preterujes... delimicno si u pravu, ali isto tako treba reci da se cesto drzavni vozni parkovi (ili vozni parkovi pojedinih drzavnih firmi, kakva je i posta) menjaju ne samo zato sto treba, nego i zato sto se tu peru neke pare, neko naruci novu turu a one prethodne koji bi mogli jos koju godinu da sluze uzme i "penzionise" kako bi imao opravdanje da naruci novi kontigent, usput i da dobije neki mastan procenat od dobavljaca... ne kazem da su pomenuti skuteri posebno dobri, ali verujem da se u masi njih verovatno mogu naci i neki koji su korektni, pogotovo za pare koje dajes za njih. Takodje bi se slozio sa Dexterrom da nije merodavno pricati o tome sa aspekta ma koga ko ne oskudeva u novcu. Ono sto je meni, tebi, neko trecem neozbiljan novac, to je nekome recimo dve mesecne plate - ili obrnuto, uloge su nebitne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 19, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Djuricu preterujes...Takodje bi se slozio sa Dexterrom da nije merodavno pricati o tome sa aspekta ma koga ko ne oskudeva u novcu. :fcab: Long liv sirotinja difenders. Nemoj mi reci da je ispravnije dati 400E za kacigu Italijanskog(ili bilo kog) proizvodjaca nego 650E za kompletno prevozno sredstvo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 19, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Takodje bi se slozio sa Dexterrom da nije merodavno pricati o tome sa aspekta ma koga ko ne oskudeva u novcu. Ono sto je meni' date=' tebi, neko trecem neozbiljan novac, to je nekome recimo dve mesecne plate - ili obrnuto, uloge su nebitne.[/quote'] To je sve tacno, ali cinjenica je to da sav "otpad" sa zapada zarsi kod nas! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi bre, vozite sta hocete, boli me kurac! Mene samo nervira sto kad god neko hoce da se resi nekog krsha, prva stvar koja mu padne na pamet je - Srbija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U principu' date=' presli su od 7k do 15,16k km. Ja sam video dva komada, prljava do zla boga, ali ispravna. Mislim da uglavnom treba uraditi osnovni servis i to je sve. Onaj topcase je zakon. Skida se, ima tockice i rucku koja se izvlaci kao na putnickom prtljagu. Napred se nalazi gepek, na koji moze stosta da se stavi. Jedine mane su: sediste za jednu osobu, nema nogostupa za suvozaca, nema glavnog fara kao na originalnom Libertyju (ali ima jako dobar far montiran ispod gepeka).[/quote'] Ja ovo ne bih nazvao otpadom Nije Srbija zadnja stanica otpada ali tu smo negde pri kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 19, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Djuricu preterujes...Takodje bi se slozio sa Dexterrom da nije merodavno pricati o tome sa aspekta ma koga ko ne oskudeva u novcu. :fcab: Long liv sirotinja difenders. Nemoj mi reci da je ispravnije dati 400E za kacigu Italijanskog(ili bilo kog) proizvodjaca nego 650E za kompletno prevozno sredstvo... :wink: Brate, pa ovo je kao ''Alan Ford'' ali ''u zivo''! Andrej Robin Hud (u Robina Huda...) PREVOZNO SREDSTVO za 650 evrica??! Po toj logici Srbin bi za 1218 evrica sklopio satl i poslao ga, sve sa posadom u orbitu. Ajde da postavimo stvari na pravo mesto. Uvoz polovnog ''djubreta'' (ne mislim na 3-4 godine stara vozila, redovno servisirana) treba ZABRANITI! Treba po svaku cenu spreciti da Srbija lici na Uzbekistan. Kao sto SVAKO moze da radi SVAKI posao, tako i 99% mladih i zdravih muskaraca moze da zaradi za pristojan motor. Nije bitno koliko ko ima trenutno love. Bitno je ne razmisljati ''sirotinjski''. Mada kad bolje razmislim...umesto da zeni kupim kacigu, bolje da sam joj za iste pare kupio skuter :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...