miinja 1567 Napisano Septembar 14, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan potrebna garsonjera u zemunu za studenta skola se nalazi u Cara Dusana 34 ako znate da neko izdaje bio bi vam zahvalan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 18, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan mogu li da zamolim baykere iz Zemuna da mi slikaju oglase za izdavanje soba ili garsonjera oglasi se obično nalaze na stubovima u blizini autobuskih stajališta ili škola hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 19, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo baykeri,nismo kondukteri da idemo po autobuskim stanicama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 19, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Septembar 23, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ne moguce da niko nista ne zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3873 Napisano Septembar 23, 2019 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2019 at 6:42 AM, miinja said: mogu li da zamolim baykere iz Zemuna da mi slikaju oglase za izdavanje soba ili garsonjera oglasi se obično nalaze na stubovima u blizini autobuskih stajališta ili škola hvala Bolje potraži na netu, imaš slike, opis itd... Nrp. Izdavanje stanova Zemun polje | Halo oglasi nekretnine WWW.HALOOGLASI.COM Svi oglasi za izdavanje stanova u Beogradu. Pronađite stan od vlasnika, nameštene i prazne, lux i jeftine stanove, za studente - Zemun polje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...