Marko05 5637 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prodao bih moju kacigu iz naslova. Kupljena je u Yamaha Barelu pretprošle zime, u garanciji je još tri godine. Na njoj su standardni tragovi korišćenja, sitne ogrebotine, gotovo neprimetne na prvi pogled, nista nije oštećeno ili razbijeno. Poseduje sunčane naočare. Prodao bih je jer mi je u startu bila velika kad sam je kupio, računajući da kad stavim podkapu necu moci da uguram naočare. U medjuvremenu se i "razgazila" tako da mi sad malo luftira. Zbog kupovine kacige L veličine ova ide na doboš. Cena neka bude 100e, naravno, moguć je svaki dogovor oko cifre. Slika je sa net-a, u toku dana cu je islikati i okaciti originale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 13, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos slika prike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Evo, tek sam sad stigao sa posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kutija, navlaka, nalepnice, i kartica (pet godina garancije). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 13, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U jbt. Poceo motoE. Hvala za slike. Saljem burazeru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Astral je napisao: U jbt. Poceo motoE. Hvala za slike. Saljem burazeru. Počeo, nemoj preskakati. Nije loše, malo smara što ne čuju, k'o da fazere voze. Vazi, ako sta jos treba slobodno neka zove na 0643664959 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 11.000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Septembar 26, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Uf velika ,i ja sam u m/l velicini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Septembar 26, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pevac je napisao: Uf velika ,i ja sam u m/l velicini Jbg, prva kaciga pa se napravi greška u kupovini. U sustini ako je ne prodam kupicu novu unutrašnjost L veličine. Kosta me negde oko 50e. Sliku na je iste veličine za L i XL, samo je unutrašnjost drugačija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otišla kolegi sa foruma. Može lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...