bikerboyz 56 Napisano Septembar 4, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor u perfektnom stanju sa mnogo dodatne opreme...na motoru nema ulaganja i ima skoro sve od opreme ...na motoru gume zamenjene nove pilot road 4 gt -pancirna creva -mra vizir + nadogradnja by Ivan... -lanac i lancanici skoro novi -promenjeno ulje i filter -rucke i rucice kvacila kocnice u boji titanijuma -kofer 48l nov -auspuh sam uradio u Dragonu brutalno se cuje -punjac telefona sa pokazivacem punjenja alternatora -sediate uradjeno novo pre mesec dana kod Ivice u Nisu -plocice skoro nove -uz motor dajem i fabricki auspuh vlasnik sam dve godine i na mom je imenu...uvezen je i lz svice ....cena 3200e ...hvala i srecna kupovina...ako nekog nesto zanima slobodno pozovite bilo kad...CENA VAZI SAMO DOK SE NE PRODA MOTOR KOJI PLANIRAM DA UZMEM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Septembar 4, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti je motor, srećno sa prodajom! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Septembar 4, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znamo se samo sa foruma i nisam kupac, ali pisem da bih podigao oglas jer motor i opis deluju fantasticno. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Septembar 5, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan moze li broj telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 5, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Naravno druze...izvinjavam se 0628595197 Bane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 5, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Stavio danas led sijalice .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 6, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Skupo...lose...ne valja..puno para... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 6, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne valja Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Septembar 6, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takav sam motor uzeo od naseg drugara sa foruma @Markone88, bez problema sam ga prodao za sumu novca koju i ti trazis... Povozan, atraktivan, primetno vise snage i obrtnog momenta od sestotica a u istom registracionom rangu! Mali potrosac, ima vibraciju na guvernali izmedju 6500 i 7500 obrtaja (moj je imao!) Rekao bih da je kolega oglasio dobar primerak! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1969 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan da prodam moj, veruj mi da bi prvo do tebe dosao da ga vidim! tako da - ko zna! srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4855 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Takav sam motor uzeo od naseg drugara sa foruma @Markone88, bez problema sam ga prodao za sumu novca koju i ti trazis... Povozan, atraktivan, primetno vise snage i obrtnog momenta od sestotica a u istom registracionom rangu! Mali potrosac, ima vibraciju na guvernali izmedju 6500 i 7500 obrtaja (moj je imao!) Rekao bih da je kolega oglasio dobar primerak! Meni se nije svidelo samo to, sto pri najmanjem dodiru kocnice se bukvalno popnes na rezervoar sve ostalo cista desetka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 10, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da Kawasaki na ovaj model nije ugradjivao abs, apsurd... Inace mi se oduvek svidjao ovaj Zekan, a ovaj sto je tema oglasa je tek boli glava. Lepotan! Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 23, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Moze malo dizanja iz mrtvih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 6.9.2019. at 21:57, -Viper- je napisao: Ništa ne valja Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Osim dodatka za vizir... ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 25, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, SHOKLA je napisao: Osim dodatka za vizir... ;-) Ne izgeleda to toliko lose samo da je tamniji...i da znas da radi posao...ubijao me vetar na 130-140 sad je druga prica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, bikerboyz je napisao: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo drugari ko hoce dobar i pouzdan motor i voli a se voza tu je masina ceka kupca...ja sebi nasao drugi tako da cena ide malo dole 3100e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 3, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam skontao pare za drugi motor moze za ovaj zamena za neki auto novijeg godista u ceni motora...moze citroen c3 ...c4...ponudite pa cemo da vidimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Moze up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od jutros... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bikerboyz je napisao: Jedna od jutros... Ih što je dooobar Zekan u p.m. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bas je lep...mislim da nema lepsi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 21, 2019 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Istice rega polako...zadnja i poslednja cena 3000e... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...