živke 5997 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 2066 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže ... Dakle model 2008 - ... , isključivo verziju bez ABS -a Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 377 Napisano Septembar 3, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Im jedna na PA Ja je merkam Yamaha xt660z xtz660 tenere WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha xt660z xtz660 tenere, 2008. godište, Touring, vozilo prešlo 53000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Septembar 3, 2019 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ima podforum zove se "predstavljanje novih clanova". AKo se predstavis mozda ti neko i odgovori, u suprotnom ne ocekuj bilo kakve odgovore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIF 113 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan Ako je još interesantno...eto ja se rastajem od mog vjernog druga... Yamaha XT660Z TENERE :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha XT660Z TENERE, letnik:2016,5990 EUR :: www.Avto.net :: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ova iz Subotice nije bas u fabrickom stanju a nije ni losa. Agregat je ok, koliko se razumem, lanac i lancanici novi, estetski ima nekih mana, neke stvari su klimave za moj ukus ali je i cena prilagođena tome. Ako trazis motor u mint stanju, nije za tebe. Ukoliko si spreman za kompromis radi cene onda je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13206 Napisano Novembar 5, 2019 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BIF said: Ako je još interesantno...eto ja se rastajem od mog vjernog druga... Yamaha XT660Z TENERE :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Yamaha XT660Z TENERE, letnik:2016,5990 EUR :: www.Avto.net :: Teško da će za taj novac otići. Skoro si otišao u cenu novog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIF 113 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan 9.990...novi ...goli...sa opremom kao moj oko 12.000...pa sad...kako kome matematika ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5997 Napisano Januar 20, 2020 Drug član, 2066 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, hvala na komentarima. Iz nekog razloga nisam dobio notifikacije za aktivnost na temi - tek sam sada video komentare. Oglas je još uvek aktuelan, mada sve mi se čini da ću nažalost morati da razmatram i neke druge modele, jer jednostavno za godinu dana nisam naišao ni na jedan koliko toliko korektan, da mi se dopadne kad ga vidim i probam. Zapravo i nije da ih je bilo - pogledao sam samo 2 u Srbiji i jedan u Bugarskoj. Dakle @lemy - ne očekujem baš da bude mint - nije baš ovo tip motora koji ljudi maze i paze - ali da bude koliko toliko u korektnom stanju, da je stegnut u vožnji, da se vidi da je održavan. To mi je prvi motor koji kupujem, i spreman sam da platim za dobar motor. Sa dečkom iz Subotice sam se čuo još prošle godine, ali po priči - nisam dobio želju da odem i da pogledam motor, nešto mi tu nije štimalo. Da mi je bliže verovatno bih otišao čisto da pogledam, ali ovako - od Niša do Subotice samo za to - nisam se odlučio. @BIF ne mogu da otvorim link, ali nasao sam jedan Tenere na avto.net, ako je to taj. Vidim da je maltene nov, ali ja tražim isključivo bez ABSa (verovatno i sam znaš da je velika razlika izmedju modela sa i bez ABS). Što se cene tiče, ja ne bih rekao da je nerealno visoka, ali da je motor u Srbiji. Ovako na tu cenu porez, carina i ostalo - verovatno još oko 1000 evra, a to je već previše. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIF 113 Napisano Januar 29, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan Link ne radi jer motor ima novog vlastnika....prodana je bila za 5.900 eura. Moja je bila bez abs...tačno znam što misliš...i ja sam tako razmišljao kad sam kupovao. Bojim se da češ teško nači takav motor za neku dosta nižu cjenu. Vlasnici tačno znaju šta drže, pa ako nije baš neki radikalan razlog za prodajo...ne daju taj motor. U svakom slučaju...nadam se da uspiješ....vrjedi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Januar 29, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je razlika sa abs i bez abs ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIF 113 Napisano Januar 29, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Hoče-Slovenija Motocikl: Yamaha xt660z Prijavi odgovor kao problematičan Abs nije za off-road. A taj model nije imao opciju izključenja abs-a. Moguče su neke improvizacije...ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5997 Napisano Februar 1, 2020 Drug član, 2066 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo to, nego je verzija sa ABS za nekih 8 - 9 kg teza i ima dosta manji hod amortizera iz nekog razloga, pa je zbog toga i niza. Ako se na varam bez abs ima hod oko 210mm, a sa - 160mm. E sad ne znam da li je to tako kod većine motora koji imaju verziju i sa i bez ABS, ili je Tenere specifičan po tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...