RankoBg87 2731 Napisano Jun 20 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nek misle sta hoce al lepo kad se sklone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Jun 25 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/C8l8dwstVe9/?igsh=MWw2N3lpYXo3NHIzeA== 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Jun 25 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj nije bahat, ovaj je debil. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Jun 25 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, godovic je napisao: https://www.instagram.com/reel/C8l8dwstVe9/?igsh=MWw2N3lpYXo3NHIzeA== ...uključeni brisači kada kiše nema objašnjavaju veći deo priče 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Jun 26 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan automatik menjac+ zena vozac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Jun 26 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je i samo zdravstveni problem u datom momentu. Na moje oči žena je presla na suprotnu stranu, popela se na trotoar pa potom udarila u ćošak kuće yugicem, mala brzina Trudnica, nije joj bilo dobro tog momenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Jun 26 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 puta zena + automatik pa onda jedna trudnica, da moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16540 Napisano Jun 28 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/C8seYCyNsk4/?igsh=djdpcnZ5bGgwdGR5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9622 Napisano Jun 28 Ne silazi, 2266 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to i želeo...varnice, ludilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Jun 28 Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Budala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ali majmunčina koja vadi cigaru iz usta i počinje da duva u palmen. Neprocenjivo... I posle neki mamlaz ovde na forumu počne da sere kao "braća bajkeri" i ostala sranja. Jebala te ovakva braća! 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2731 Napisano Jun 28 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me da skidam klip, Jutros krecemo sa semafora zajedno jedan pore drugog, pasat b5.5, znaci mora da me je video cak sam i na trenutak bio ispred njega, on u levoj traci ja u desnoj, prica telefonom, bez migavca krece na mene, sviram mu, cimne levo, prodje par metara i opet krece na mene, reko jbt da li si realan i on dalje na telefonu, boli ga za sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 212 Napisano Jun 28 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan On 6/26/2024 at 10:53 AM, ske said: automatik menjac+ zena vozac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7160 Napisano Jun 28 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Motorcyclist said: https://www.instagram.com/reel/C8seYCyNsk4/?igsh=djdpcnZ5bGgwdGR5 Druže, ali kako on drži gas... Niko kao on.. Ima taj neki filing... On je poseban. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4762 Napisano Jun 28 Drug član, 3639 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, na moto putu iz pravca Batočine ka Kragujevcu, zbog radova zatvorena jedna traka, čunjevi sa strane, ograničenje piše 60 km/h, ja vozim ipak 80, tako teče saobraćaj. I lik u žutom kombiju me ladno pretiče. Na suženom putu, prođe na dva cm od moje noge. Nisam ni zapamtio odakle je majmun. Budibogsnama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Jun 29 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Срдачан поздрав особи у црном "цитроену дс" која је пре сат и по изгледа намерно покушавала да пообара људе из МК Црна Река, на срећу неуспешно, на Панчевачком путу све до Богословије. Пун гас међу моторџије, па ко се како снађе. Они побегну до следећег семафора, особа их јури. Код лекара, па у лудницу... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Jun 29 Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga niste tukli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 195 Napisano Jun 29 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Толико сам се усрао за људе да нисам видео ни пол возача. А заслужио је батине (или заслужила). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11028 Napisano Jun 30 Ne silazi, 2195 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise je drogiranih za volanom,pa se desavaju cudne situacije na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6033 Napisano Jun 30 Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cezarpa je napisao: Sve vise je drogiranih za volanom, Sve sam ubedjeniji u ovo,nemoguce je da ovako izgleda "redovna" voznja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Jun 30 (promenjeno) Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 6. 2024. at 21:11, Pedja1971 je napisao: Срдачан поздрав особи у црном "цитроену дс" која је пре сат и по изгледа намерно покушавала да пообара људе из МК Црна Река, на срећу неуспешно, на Панчевачком путу све до Богословије. Пун гас међу моторџије, па ко се како снађе. Они побегну до следећег семафора, особа их јури. Код лекара, па у лудницу... Primer psihičke isfrustriranosti prema motocikli(sti)ma, zbog osećaja inferiornosti. Promenio Jun 30 član feniks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8440 Napisano Jul 1 4_tocka_i_karoserija, 1876 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 6. 2024. at 8:46, ivica744 je napisao: Sve sam ubedjeniji u ovo,nemoguce je da ovako izgleda "redovna" voznja Ja sam baš ubeđen u suprotno. Kriterijumi obuke i "dodele" vozačke dozvole su smejurija već decenijama, u smislu bezbednosti, saobraćajna policija nema nikakvu svrhu. S druge strane, vozila svih vrsta nikad jeftinija, pristupačnija svima, a ovima sa malo više para dostupno ono što pre 20 god nije ni postojalo. Pre 30 godina je 95% vozila uz Bubanj Potok je vozilo uz zalet, i svejedno "šaltanje u nižu". Danas, Punto dizelaš u petoj tu ubrzava. Kombinacija toga je ovo danas. Znam da sam dosadan, ali evo vratih se iz Crne Gore, i tvrdim da je i tamo veća kultura u saobraćaju nego kod nas. Manijaka ima, možda i više nego kod nas, ali opšte ponašanje u saobraćaju je mnogo normalnije. Niko mi nije oduzeo prednost, niko mi se nije uvukao u gepek, a čak je i šleper koji je pravio gužvu skrenuo na proširenje, i nastavio čim ga je nas 7-8 obišlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Jul 1 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Danas lik pretiče kamion i zamalo čeoni sa mnom.Kočio sam jako da budala završi svoj naum. Hehe,kad policija iza njegaUpališe sirenu,videli šta je napravio.Baš mi drago što se namestilo da budu iza,kako magarac nije video da su iza njega odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6033 Napisano Jul 1 (promenjeno) Ne silazi, 1807 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, zaludan je napisao: Kriterijumi obuke i "dodele" vozačke dozvole Cerka kad je polagala za A1,previdela saobracajni znak posle 200 metara od starta,"parkiraj,pala si" . U auto skoli,naucis propise i znakove,na voznji vozis po pravilima i polozio si,sta se vise trazi od auto skole?Da te nateraju da u narednim godinama vozis po propisima? Davno sam napisao da policija ne radi svoj posao i da su kazne preblage,i dalje stojim.iza toga Promenio Jul 1 član ivica744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...