ProMaster 8469 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kesic dao definiciju Bg saobracaja.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li neko odavde ovaj NAudi? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 9, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajjjaooo vrh extra.... sto me nasmeja i treba tako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7694 Napisano Octobar 9, 2019 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Trebali su unutra kad je vec otvoren prozor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Octobar 9, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja kacio sa Audijima... Nikad ne znas da li je neka mafija u pitanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je pokvaren. Neko ga došlepao tu i ostavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Taj kontejner treba zapalit.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9566 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1014 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa reg.tablicom...Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Octobar 9, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Octobar 9, 2019 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Octobar 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mile Dimić ulica pre neki dan... Jbg, voli da ostavlja gde ne treba... Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Octobar 9, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovoga. Nazalost,cesta pojava u Srbiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 9, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan raskrsnica, on skrece desno, ja skrecem levo ucini mi se da drzi telefon u ruci ne reaguje, ostao je u 1 brzini, pomislih mozda se coveku slosalo ne, ipak drzi telefon u ruci.... covek se nesto skroz pogubio za volanom gledam ga kako je skroz odsutan cika go*no dal je trebao stati cikao go*no sve sam mu izredjao po redu lujka me snimila mislila je da cu krenuti u provlacenje te ona brze bolje krenu u zatvaranje hocu seko zivota mi moga al sa druge strane..... a ti lepa moja jedi banane sta kazes, pricaj glasnije vici be, ne cujem nista radovi na putu, stojim uredno i cekam da cika putar da zeleno svetlo cika putar kaze ajte ljudi cika putar bas i nije u sinhronizaciji sa druge strane il ovog kamijondziju bole patka sto mu kratka.... pamet skroz sam stao, sta je radio ovaj iza mene sto je takodjer bio s'veliki kamijon kako su se mimoisli ne bi znao reci, morao sam brzo hitati dalje pomenuti cika putar sa druge strane.... Bogme i on nesto hita pobednica dana Kod poslednje slike ispraznila se bakterija i stade snimak. Ova zena sto nailazi me nasmeja samo tako..... ide 5 na sat, pravo na mene, ne vidi me uopste, far, maglenke nit me cuje kako brundam. Stajem i gledam je kako i dalje ide.... kad je vec prisla na 3m samo sam svirnuo. Ljudi moji kao onaj sa prve slike sto se skroz pogubio, iskljucio.... kakav je to skok u sedistu bio pa potom i trzaj u desnu stranu. Idem i ne verujem, smejem se kao lud sam sa sobom a plakao bi..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan gospodin na dva tocka, koji je pre ovog snimka prosao na 2 crvena, pa je na ovo crveno stao. Nema retrovizore, ne radi mu nista od svetala, nema tablicu, flip up kaciga bez prednjeg dela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 10, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Slicnog vakvog videh danas u B.K.A. kod Cvetkove pijace, drzi dasa mobitel u ruci, prica i vozi Bar da je zaglavio mobilni izmedju kacige i glave kao sto obicno rade.... jok pici spikerfon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se da li smo mi svi ludi sto nosimo svu opremu i registrujemo motore svake godine... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8469 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na istom takvom Free-u(Gazprom na uglu Takovske), cela jedna manja porodica, dete napred naslonjeno, tata u sredini i mama pozadi.. Dete (5,6 godina) od sigurnosne opreme ima zimsku kapu.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4768 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ProMaster said: Jutros na istom takvom Free-u(Gazprom na uglu Takovske), cela jedna manja porodica, dete napred naslonjeno, tata u sredini i mama pozadi.. Dete (5,6 godina) od sigurnosne opreme ima zimsku kapu.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk tuga! zanima me na ciju dusu ide ako ga neko cukne od pozadi, i neko nastrada. znam ja ko je kriv, ali me zanima na ciju dusu ide, kad ti kao otac stavis dete bez kacige na Free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Octobar 10, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prije par dana isto tako na Tomosu vidjeh romsku porodicu, dok izvadih telefon vec odose. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14195 Napisano Octobar 10, 2019 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Markone88 je napisao: flip up kaciga bez prednjeg dela... To je najnoviji model full-jet, nisi poznao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 11, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore, to je redovna pojava na toj raskrsnici a sto je jos grdje od grdjeg..... tu ima kamera koja ocigledno stoji kao ukras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15509 Napisano Octobar 11, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takva skretanja su normalna pojava na raskrsnici Ugrinovačke ulice i Auto puta za NS. Kod poštanskog GPC. Nema dana da se neko ne napravi pametan. U 99% slučajeva skupi nemački automobili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 11, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan To je standradno za autobuse, čak mi deluje da im je takav manevar prećutno dozvoljen jer se masovno dešava i, istini za volju, redovnim putem ne bi nikada prošli. Isto tako skreće i 27 i gomila taksista levo iz Bulevara u Ruzveltovu kod Vuka. Tu mi deluje da je poremećena sinhronizacija semafora nakon rekonstrukcije Ruzveltove pa se prave veće gužve nego ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
357_97 7 Napisano Octobar 11, 2019 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moracu i ja da se zapljunem ovde jer sam danas doziveo (po meni) nabolji primer bahatosti i nekulture domacih vozaca. Stojim ti ja tako na semaforu cekajuci da se upali zeleno i sa pola motora presao zaustavnu liniju za moju traku, kad posle nekog vremena vidim da se taksista iza mene nesto uzjogunio - nesto mi se priblizava, i dalje me ne ugrozava, ali ga pratim. To ubrzo prestalo i pali se zeleno svetlo. Po navici gledam levo i desno - kad tamo lik spusta prozor na kolima i doslovce prica - "Jebem ti motoristu, da bog da..." ostatak nisam cuo. Ja palim pravo i ne verujem da neki ljudi toliko bahati mogi da budu. Fora je, da je to jedna traka, koja pred semafor ima odvajanje za desno, ali jelte posto je 'gospodinu' zurilo, kriv mu je sad motorista (a sutra neko drugo). Nikad nece biti do njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 11, 2019 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak im porucis......svima njima mamlazima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...