♤Peya 7 Napisano Septembar 1, 2019 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tek treba da polazem za srednju kategoriju ali ne mogu da se odlucim za motor. Naravno pre bih uzeo jaci i od 600 kubika ali s druge strane pocetnik sam i jaci motori vise trose i sve u svemu su skuplji. Da li neko ima da kaze nesto sto se tice 250ice od nekih 34 konja i zveri od 130 konja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...tebe zanimaju izricito masine od 250 i 600cc ako sam dobro razumeo nista izmedju?Ja smatram da vise treba da se bavis tipom motora jer realno neka aprilija od 125 moze imati performanse nekog motora od 600 ako su razlicite kategorije Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Septembar 1, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, pa ti sad rece da "se palis" na sportske motore, tamo u drugoj temi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Septembar 1, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hah da ja se jos trudim da odgovorim smislenoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...