Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo , mislim da cu se sa ovim smiriti bar dve tri godine ..Dakle : Honda CBR 600rr , 2010 god.- abs- akrap iz grane- amort volana Stanje motora je stvarno zadivljujuce , sto bi rekli “nov,nov” ili “fabrika” Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, sa srećom neka te služi mnogo više nego te 2-3 godine...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 30, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, čestitam prinovu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari , hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 30, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgleda, neka te sa srecom sluzi. Ako nije tajna, jel bio na oglasima ili je stigao po "preporuci"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na oglasima , nego mi nije izlazio jer sam ukljucio filter da trazi motore do 4.000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17351 Napisano Avgust 30, 2019 Integrisan, 5139 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 30, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je kuci Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Avgust 30, 2019 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Браво, честитам, одлична справа !!! Лоренцо-Хонда 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Avgust 30, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam sa srecom nek te sluzi honda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5501 Napisano Avgust 30, 2019 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i nadam se da će se duže zadržati od prethodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 31, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala jos jednom svima... ovaj rr zadnji sam vozio 25 dana , ili ti oko 450 km predjenih... ovaj cu def zadrzati , mnogo je dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 31, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da napisem i koju o motoru i procesu upoznavanja. prva stvar koju sam primetio i uopste ne znam da li je to normalno ili ne ( dok ne probam neki drugi ) je sledeca. ovo mi je prvi motor koji ima ABS , kocnica bukvalno reaguje na dodir... samo pipnem rucicu i on koci ko nenormalan .. konkretno mi smeta to sto kao da nema doziranja kocenja, stisnem bukvalno milimetar rucicu i on kao da je na maksimalnom kocenju.. to se desava samo u voznji , kada motor stoji ugasen i guram ga , kocnica se ponasa kao na prethodnim motorima , tj , mogu da pritisnem rucicu kocnice i po pola centimetra... kako ga upalim i krenem da vozim , kocenje je high level... to me malo buni .. plocice su brembo , ne znam da li to nesto moze da utice , mada ne verujem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16206 Napisano Avgust 31, 2019 Ne silazi, 1202 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Naprskaj osovinu ručice za kočnicu sa WD, i malo razradi. Hoće malo da korodira biksna. Meni se jednom to desilo. Prosto ujeda kočnica. Probaj, neće da škodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 31, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i neka je sa srećom. Lepa mašina. Kočnice su ti bitan detalj, ako sumnjas u 100% ispravnost i nekompromitovano dejstvo .... pravac majstor da pregleda. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Septembar 2, 2019 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje ovako dobar primerak.. Nek te lepo sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Septembar 2, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Pa bio je tu sve vreme , cekao mene Hvala svima...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Septembar 4, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan posto me ovaj bajk kupio - zadrzacu ga sezonu ,dve, tri ... s tim u vezi - mecemo scottoiler 1-istrazujemo uputstvo i 'vatamo se posla... ovaj me bas namucio , mnogo je zajebano prici do vakuuma... uglavnom - resio .. lanac - forget !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Decembar 24, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan bajk oteran u garazu .. dok je zima upotrazi sam za stvarima sa slika , pa ako neko zna gde mogu da nabivim ovo , javljajte... dakle : 1. fuzasteri ( moram da skinem ovu gej roze boju ) 2. prednji fabricki migavci ( ima ih trenutno na kp ali lik nije tacan sa cenom ) 3. neka plastika pod rep , koja se skine i stavi se kinesko led svetlo , za one koji hoce da skidaju sve sto je ispod njega ) , a posto sam ja od onih "fabrika" motor - cao hvala unapred za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen servis na 28.000 km. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Primecujete kako levi zmigavac stoji par milimetara na dole... e pa - ne moze !!Poskidam plastikurine pod repa ( Boze koliko je lepsi bez svih onih sranja ) , ali to je samo privremeno , dok se sredi zmigavac I to je to !!! :)Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5081 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Metnuo prednje zmige , i sada je konacno motor u fabrickom stanju 1/1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...