N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probah bmw 1150rt, ponudjen u zamenu, bele boje, presao nesto preko 100000km! Svidja mi se polozaj i voznja... Nisam nikada otvarao taj tip agregata, voleo bih da posedujem jednog pa da ga rasclanim na sastavne delove DakleM! Moze zamena i za BMW 1100/1150rt, gs1150... Covek iz lazarevca cini mi se koji prodaje 1100rt prelepo ofarbanog u crvenu candy je zainteresovan za satelis-a ali se ne mozemo skorije naci posto je na VMA, ocekuje operacioni zahvat... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 818 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog 1150, sledi 1200 GS. Novi Beemvejaš u najavi! Srećno Nešo! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 23, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog 1150, sledi 1200 GS. Novi Beemvejaš u najavi! Srećno Nešo! Neši treba zanimacija preko zime jer na Satelisu nema šta više sa se čačka Послато са LG-H870 помоћу Тапатока 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 23, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo neko ponudio rt sa pokvarenim ABS-om.....možda da posluži kao izazov Послато са LG-H870 помоћу Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 23, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja da provodadžišem ali ima nova Honda Hornet 900 na oglasima na BJB? Možda je to to... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim (a pratim sve teme zbog dosade na poslu) zamena moguca za sve osim Satelisa. "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, satelis 400 abs, koga zanimaju detalji I slike neka ode na prvu stranu" 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, dobri ste! Bice i 1200gs, trenutno nisam finansijski spreman za taj izdatak, bice! Imam nekretninu koja novac ne vraca, jos malo pa na dobos! Eeee onda da birkam, naj sladje muke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 23, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja da provodadžišem ali ima nova Honda Hornet 900 na oglasima na BJB? Možda je to to... 3700€ vrlo simpatično za 2002. Ja se guzio sa banditom 2006 ABS u perfektnim stanju, nije me niko ni pozvao. Skinuo sa oglasa, neću da ga poklanjam nikome Послато са LG-H870 помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pretece me Bane a sto se horneta tice, samo 1 za 1 i to posto ga pogledam! Voznja satelisom je dzabaka, registracija 11000 din... Menjam ga iz dosade, zato sam i odbio sve do sada ponudjeno, jednostavno stanje nije odgovaralo ceni... Nisam narkoman i ne gledam da uvalim krs pa da prihvatim sta se ponudi. 2800e kes i ni euro ispod, u zameni mogu da prihvatim i motor koji cenite 2000eura (bez ikakve doplate) ako mi se svidi, takodje i ovima od 3500e nudim 1 za 1 ako tako smatram da je realno.. Obe strane imaju pravo da prihvate/odbiju ponudu/ponudjeno Inace Jasminkov Hornet je kao casa rekao bih, gledao sam ga dok je jos u Sajkasu bio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 23, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pa iz Šajkaša su svi motori kao "čaša"…....i jeftiniji. Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Septembar 23, 2019 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor nije iz Šajkaša, ali to nije ni važno. Sve što sam imao da kažem o motoru napisao sam u oglasu i zaključao oglas, upravo iz razloga da ne bi vodio prazne i nepotrebne priče . Cenu sam postavio, ako nekome odgovara neka se javi, kome je skupo neka zaobiđe oglas i traži dalje. Tako i ja radim. Puno sreće i onima što prodaju i onima što kupuju. Neka svako dobije ono što traži i želi. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sretnu prodaju zelim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da vam ispricam Zvoni telefon 100 puta, ja na merdevinama pod krovom hale, vucem kablove rasvete, na oba ramena po kotur i tako sa svojih 110kg polako...:D Tast koji radi samnom, penzionisani vk elektricar, super covek ali ga vid izdaje, baci telefon u vis 5m od mene! Ja poludeo, telefon se raspao, sta da radimo, idem dalje... Ubacim karticu kuci kada stigoh u neki huawei, igra dete igrice na njemu te pozovem broj koji me je 5x zvao! Kaze covek, nudim vfr800 u zamenu, momentalno sam se nasmejao, jbs telefon, eto meni Honde:D Pricamo tako, kaze on je iz Velike Plane, instruktor auto skole koja vfr prodaje. Imas oglas pa pogledaj! tri mi je puta naglasio da nema dopate, potreban lanac i par sitnica. Ja na oglse kao ono hladan tus! Krsasta matora zuta honda... Zove ponovo on, kaze kada dolazis da se zamenimo? Ni u ludilu, tako mu odgovorih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 23, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Honda je fest..........ti stvarno tražiš dlaku u jajetu a i piše da je u extra stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ta u pitanju... Kaze mi covek, nisam vlasnik honde, ja sam instruktor, ne ulazimo u to koliko sta vredi, samo se zamenimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 23, 2019 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Zaboravih da vam ispricam Zvoni telefon 100 puta, ja na merdevinama pod krovom hale, vucem kablove rasvete, na oba ramena po kotur i tako sa svojih 110kg polako...:D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. secam se da si na tdm jedva nogama dodirivao asfalt, mislim da nije gs za tebe. Dzaba da ga uzmes za 3000 a da vredi 6000, ako ne mozes da uzivas i njemu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8472 Napisano Septembar 23, 2019 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan [mention=4737]N.F.S.[/mention] secam se da si na tdm jedva nogama dodirivao asfalt, mislim da nije gs za tebe. Dzaba da ga uzmes za 3000 a da vredi 6000, ako ne mozes da uzivas i njemuПослато са LG-H870 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj ne zezaj, visok je prednji kraj ne sedalni deo, moja ga Marina na sa obe noge drzi, meni je bio taman sem lose ciklistike i podjednako loseg agregata... Evo na podizacima pa je ispod mosnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom nosicu stikle! To je sada drustveno pozeljno i prihvatljivo.... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ууууу, Маре! Шта ти рек'о за мотор! "Perfektan skuter na prodaju ili zamenu, satelis 400 abs, koga zanimaju detalji I slike neka ode na prvu stranu" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4955 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da Nenadu mnogo bolje lezi x11 ili xx ili zzr 4 cilindra, snaga na malim obrtajima, samo prede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marko i ja se licno poznajemo pa se salimo malo, sve si u pravu sem zzr, los je to agregat! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23065 Napisano Septembar 23, 2019 Integrisan, 9786 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako taman! Bez sirena i blicera naravno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...