duledjo 154 Napisano Avgust 22, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustvo sa strujom na ovom skuteru,veceras sam hteo da krenem do grada i pregorese sve sijalice i u faru i pozadi u stop lampi polako jedna po jdna kako sam dodavao gas u mestu tako da sam ga ostavio.Ima li on regler i gde se moze kupiti,lici mi kao da je poceo da daje preveliki napon,normalno pali ali svetla najo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 22, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tako krece sa probijanjem napona, prvo sijalice pocrkaju. Premeri punjenje, verujem da ces morati zameniti regler I akumulator. Polovan regler imas u Motoklinici, nov imas kod Dekija (KDM) ili Frenkymotors..... izguglaj brojeve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 22, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan tako sam i mislio, hvala Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Avgust 22, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 26, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan danas bio u motoklinici kod Igora i kupio regler iz fioke gde je bilo jos 100 reglera,jako fini gazda a kupio sam i originalni vizir sa nosacima malo izgreban u transportu ali jako povoljno.Hvala Darku na odlicnoj preporuci radnja za svaku pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...