Lemmy015 0 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, pre par dana sam konacno kupio Yamahu TDM 850. Kazem konacno jer sam bas dugo cekao da je kupim i konacno se sve poklopilo :). Sada trazim bocne kofere za nju. Tip kacenja mi i nije toliko bitan, jer cu najverovatnije sam praviti nosace tako da mozete ponuditi sve. Cak i ako neko ima stare vojne manjerke ili tako slicne stvari, video sam lepu foru da se prerade u kofere :). A na kraju ako neko ima i nosace bocnih kofera za nju neka ponudi. Velicina kofera i nije toliko bitna. Ponude sa fotografijama mozete postaviti ovde ili na broj 0643432326 moze viber ili whatsapp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja dva Givi kofera, sa sve bocnim i centrlanim nosacima, kupio od coveka koji mi kaze da su sa TDMa skinuti, ali ne mogu to da potpisem jer nisam video motor. U sasvim dobrom stanju su, po 36 litara imaju, brave rade, nisu lomljeni. Nisam planirao da ih prodajem, ali mi stoje vec neko vreme, tako da ako si raspolozen javi se na pm. Jedan od njih sam koristio kao top case na putu po Rumuniji pre mesecak dana, stalo je sve potrebno za 4 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...