Jump to content

Moto Zajednica

Lemmy015

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Lemmy015

  • Rođendan 04.10.1992.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sabac
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850

Poslednji posetioci profila

401 profile views

Lemmy015's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, pre par dana sam konacno kupio Yamahu TDM 850. Kazem konacno jer sam bas dugo cekao da je kupim i konacno se sve poklopilo :). Sada trazim bocne kofere za nju. Tip kacenja mi i nije toliko bitan, jer cu najverovatnije sam praviti nosace tako da mozete ponuditi sve. Cak i ako neko ima stare vojne manjerke ili tako slicne stvari, video sam lepu foru da se prerade u kofere :). A na kraju ako neko ima i nosace bocnih kofera za nju neka ponudi. Velicina kofera i nije toliko bitna. Ponude sa fotografijama mozete postaviti ovde ili na broj 0643432326 moze viber ili whatsapp.
  2. Hahaha, dobro. Hvala vam momci. Naci cu nekoga kome treba da se dopune baterije,hehe.
  3. Da probam da zamenim mesta svecicama, pa onda da probam? I kako da vidim da li kabam probija?
  4. Pozdrav. Juce mi se pojavio ovaj problem sa motorom... Prvo nije hteo da upali odmah, okej bio je hladan i sve ali morao sam 4-5 puta da zaverglam a ler gas je bio namesten lepo. Onda uz pomoc sauha sam upalio, i pocelo je ovo da se desava, iz auspuha se cuje pucanje, stalno, malo sam vozio i opet se cuje i u voznji se cuje na malim obrtajima, i kada mu dam gas na leru on se ugasi. Kada se zagreje pali bez problema. Moze li mi neko reci otprilike u cemu je problem, svecice, karburatori? Imam i snimak, bas se cuje. Ako neko moze da mi odgovori, da znam gde da trazim problem.
  5. Cuo sam sad vec od vise ljudi da je dobar. A posto treba i karburatore da nastelujem, najverovatnije cu kod njega sve. Hvala
  6. Hvala puno. Ziv bio i dugo vozio.
  7. Pozdrav. Potreban mi je elektricar, koji je iz Sapca. Ako znate nekoga ko je dobar odgovorite dole ili mozete poslati privatnu poruku. Zelim da mi pregleda celu elektroinstalaciju na motoru, u pitanju je Kawasaki ZX 750 H. I hocu da mi poveze digitalni km sat. Tako da ako znate nekoga ko to radi, javite. Unapred hvala.
  8. Hvala na odgovoru. Filter ulja, ulje i akomulator sam uzeo u Taboru, a filter vazduha u auto Laki. Znas li mozda gde moze da se uzme moto oprema, kaciga, jakna? To u Sapcu nema? I gde nam je najblize da pogledam?
  9. Pozdrav ljudi, hteo bih da vam predstavim svog novog ljubimca... Pre neki dan sam kupio Kawasaki ZX750. Godiste 1990. Kao sto vidite prethodni vlasnik ga je malo preradio i nekako je unikatan, bar ja do sada nisam vidjao ovakav ZX750. I ovo mi je prvi veliki motor, pre toga sam vozio skutere. Ima problem sa karburatorima, zbog kojih je benzin dosao u karter i zato moram da ih menjam. Drugi su naruceni i motor nije bio kod mene ni 24h a vec sam ga rasturio, sto se vidi na fotografijama. Treba da promenim ulje, filter ulja i vazduha i akumulator. Predhodni vlasnik je to menjao ali od tada nije puno vozen i trebalo bi to promeniti, a i posto je pustio benzin u ulje, filter ulja bi trebalo promeniti svakako i zato sto nije vozen, akomulator je gotov. Motor nije dugo radio kada je pustio benzin u ulje, mozda nekih 5 min. I treba da povezem digitalni sat koji je sada na motoru. E, sada me zanima, da li neko moze da mi predlozi dobrog majstora za ovaj sat i da li neko zna gde u Sapcu mogu uzeti delove za ovaj motor, tacnije filter ulja i vazduha. I koje ulje bi bilo najbolje za ovaj motor. Predhodni vlasnik je koristio Eneos 10w40. Zanima me sa vi mislite o motoru. Unapred hvala.
  10. Nedavno sam dao sedište komšiji da ga presvuče, dok je to radio on je izvadio bravicu i posle je vratio. Ja sam sedište namontirao i bravica se zatvorila normalno, dakle nisam morao da pritisnem jače ili tako nešto. Međutim problem je nastao kada sam pokušao da otvorim bravicu, ključ uđe ali ne mogu da ga okrenem ni na jednu stranu. Da li neko zna kako da rešim ovaj problem? Unapred hvala.
  11. Kupujem plastiku volana za Piaggio Free, potrebna su mi oba dela, da su ispravna. Dakle da svi safovi mogu da se zavrnu. Kontakt preko poruke, moze i odgovor na temu ili telefonski poziv ili poruka 0643432326-Mile
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja