Dexterr 1969 Napisano Mart 23, 2021 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, dragan_alumiroi said: Stigla rakija i odlučna je! Rakija sa karakterom! Odlučno!!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da jeste i odlučna ali i odlična. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlucnost kod rakije se lako testira, das je macki i ako odluci da potera psa preko ograde znaci da je upravitelj vesele masine pogodio recepturu... Svaki viski sanja da jednog dana postane sljiva... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Mart 24, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je da vam se svidja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1331 Napisano Mart 24, 2021 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pitka, nije jaka - to su prvi utisci , e sad videcemo kako pevamo sa njom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Mart 25, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Grnca said: Pitka, nije jaka - to su prvi utisci , e sad videcemo kako pevamo sa njom rakija ima 19 gradi ili malo je jaca od 46 stepeni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 4, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan leci koronu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano April 4, 2021 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Što je više pijemo sve nam boljaaaaa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 9, 2021 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pitanje, kada meku ostavis u hrastovom buretu, pa posle prepeces jel se izgubi aroma bureta ili se nesto prenese i na ljutu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan On 4/9/2021 at 4:50 PM, markodjurovic said: Ja imam pitanje, kada meku ostavis u hrastovom buretu, pa posle prepeces jel se izgubi aroma bureta ili se nesto prenese i na ljutu? ima aromu bureta samo nema boju aravno opet ide u bure pola godie do godinu pa u prohrom i staklo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano April 12, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 25.3.2021. at 0:28, Grnca je napisao: Pitka, nije jaka - to su prvi utisci , e sad videcemo kako pevamo sa njom Pevanje je posle druge i tokom treće... posle toga je "Mute" i "Stand by" režim...komšiluk je obožava... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 13, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano April 13, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 24, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan otisla radza za skolje dal vam se svidja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 926 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Rakija stigla u Skoplju. Odlicna! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan otvoreno novo bure Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 18, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan opet ja ima jos par desetina litara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Octobar 11, 2021 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Poslah kolegi PP ali ne javlja se pa mozda vidi ovde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Octobar 14, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se imam jos rakije sledece nedelje pecemo novu bice fotki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 6, 2021 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mene zanima rodna jaka, bistra. Inače, onako prijateljski, to što stavljaš spuštenu u bure nema, osim boje, nikakve veze. Ne zameri, ali bih ti, ne traženo dao par saveta. Kad razblažuješ veće količine koristi demineralizovanu vodu, a ne destilovanu. U novu burad se stavlja jaka rakija i tako odležava bar godinu dana. Nakon toga se prebacuje u stariju burad, ali sve to zavisi od pripreme bureta. Postoji tribgradacije pripreme i obično ozbiljni proizvodjači uzimaju srednju za prepek u prvoj godini, a za ostalo prebacuju u najslabiju pripremu. Neko je spušta za 5% godišnje, a neko nakon 5 god polako spušta godinu dana. Prednost ovog prvog načina je da imaš rakiju za prodaju 5. godine, a mana je što se tako izgubi za 5% na kvalitetu. Posle ide hladno spuštanje i filtracija, ali to je već druga priča. Nego, samo rodna prepek na bar 65-67%, jedno 10l?Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Novembar 9, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Imal te rakije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 9, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema nas rakijare je okupila pa da pitam, nadam se da se autor nece ljutiti, kakav je vas stav prema rakiji od jabuka? Da li biste je kupili, po kojoj ceni itd? Ne prodajem interesuje me samo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Novembar 9, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jabuka je odlicna rakija. Npr, Francuzi nju najvise i cene. Ja ju licno ne bih kupio jer ju povremeno pravim pa imam ali u suprotnom, apsolutno bih. Inace, jabuka je najneutralnija rakija od svih po pitanju ukusa pa ju je najbolje mesati. Vecina rakija premirisnih i preukusnih koje valjaju po kafanama kao kajsiju, dunju i ostale vockaste, je ustvari jabuka sa ekstraktom. Moja gospoja kad je pocinjala sa orahovacom i visnjevacom, prvo je slusala kojekakve savete da koristi sljivu ili ne daj boze lozu. I nikako nije bila zadovoljna. Tek kad me poslusala i uzela jabuku kao osnovu pocela je da se odusevljava, kako ona tako i njene drugarice Promenio Novembar 9, 2021 član francuz69 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Novembar 9, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Specifična je za destilaciju (pečenje), pa tu treba malo pripaziti. Sve ostalo je jako zahvalno i zanimljivo. Jedna od boljih rakija koje sam ikada probao je bila jabuka odležala u hrastu, pre toga nisam uopšte pretpostavljao da može biti tako dobra. Neutralnost koju francuz spominje je takođe zahvalna da čripremu buradi za odležavanje nekih drugih rakija. Trenutno je berba u toku, javlja mi se dosta ljudi koji žele jabuku. Čini mi se da je interesovanje nešto veće nego inače. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Novembar 10, 2021 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan kolege moram da se izvinem dok ne otvorim novo bure nemam rakije za prodaju za par meseci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...