Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 7, 2019 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugariiiiiiiii , ostao sam duzan iz one moje teme o kupovini motora. Dakle , CBR 600RR... pa da pocnemo ovaj dnevnik .. samo bez diranja struje stizu slike normalne Promenio Avgust 7, 2019 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuu brate ,lepa,lutka... mnogo lepa kolor sema Nek je sa srecom i da uzivate dok ne pazaris sledecu masinu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo normalnijih slika ...www.medinobend.rs 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, miksamgm je napisao: uuuuuuu brate ,lepa,lutka... mnogo lepa kolor sema Nek je sa srecom i da uzivate dok ne pazaris sledecu masinu! Hvala druze.... vec imam u glavi sledecu makinu , samo jos malo da se sklope kockice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja nesto gledao kacige zadnjih dana neku da kupim,jer sam staru zezno i nasao ovakvu,gledaj koja fora uz ovu tvoju kolor semu sareno,al nije previse napadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Lutka. Daj detalje. Uzecu je ja kad je budes prodavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 7, 2019 (promenjeno) Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, miksamgm je napisao: ja nesto gledao kacige zadnjih dana neku da kupim,jer sam staru zezno i nasao ovakvu,gledaj koja fora uz ovu tvoju kolor semu sareno,al nije previse napadno Imam nesto slicno. Uklapa se ful www.medinobend.rs Promenio Avgust 7, 2019 član Darko Mihajlovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican R, najbolji za grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, Motorcyclist said: Odlican R, najbolji za grad. ma da Dare je na VMA da ne kazem u vojsci, naviko je on, ono jen dva, pa kroz grad samo prva druga koci prva druga de je R za grad ako se vozi ko R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16947 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim od svih R ova najpogodniji za ulicu. Uvek i bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 7, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan odosmo u off ali najprijanija voznja na R motoru je na kawi zx9r 2000-2003 polozaj sedenja,volan,noge,sa onim motorom mozes do grcke bez da stanes da pisas,a kreni stani bez problema,moz da krenes trecom,a mozes i bulevarom nekim samo prvom kako ti volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 7, 2019 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Dare! ... Ipak proveri punjenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan To ces ti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da se vozis. Bas ti je lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јеси ли поручио комп из Америке? :-РУ здрављу га возио и са осмехом се враћао кући! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ima hiss. Komp je evropljanin i ima ga kod nas pu pu pu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Avgust 8, 2019 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pu pu pu U zdravlju te sluzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 9, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio motor lanac je bio ovakavUgradjen scottoiler -Par stotina kilometara dalje...www.medinobend.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je upravo prodat Vracamo se na temu —> pa ajmo , jovo-nanovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 26, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kako, zasto bre? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Druze , para vrti gde burgija nece dobio sam ponudu koja se ne odbija ... i ode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Avgust 26, 2019 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da ti malo povučeš ručnu sa tim čučavcima? Malo si mator za to... Smeši ti se neki lep enduro pa da uživaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4776 Napisano Avgust 26, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ma koje , i u 60-im - R ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano Avgust 26, 2019 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rešio da proba litru !!! Posle litre nema više ispod, samo preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...