lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec imam ovu tank torbu nabavio sam i Louis 70 bisage. Evo kako to izgleda, za pocetak. Nema Bog zna sta da se kaze, solidno uradjena, 15 litara zapremine u svakoj. Dva spoljna dzepa kao i jedan skriveni sa donje strane u kom je vodonepropusna navlaka. Dobijaju se i tapacirani kaisevi za nosenje na ramenu. Sve u svemu odlicno za 30e. Imam samo jedan problem, pa ocekujem neki predlog od visprenijih od mene Dakle, desna torba je po mom misljenju previse blizu izduvnom loncu. Cak i kad je prazna, nalazi se na samo 2cm od njega. Ako bih imao saputnika(cu) torba bi verovatno dohvatila do lonca. Razmisljao sam da ubacim nekakav termoizolacioni odstojnik od lonca, ali za sada nemam jasnu ideju. Tako da molim za savet svakog ko ima ideju kako da ovo resim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa bice isto udaljenje i kada imas saputnika i kada nemas posto se lonac pomera sa ramom,samo se viljuska pomera a lonac fixno stoji,mislim da nece smetati...mada mozes da stavis nesto sa donje strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi na tvom mestu stavio azbestno platno. Ja sam imao jedno parce bele boje,ali ko zna gde je to zavrsilo.... Mislim da bi to bila dovoljna zastita. Samo gde nabaviti to platno ??? Ako slucajno nadjem cucemo se Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Ikom(majstor kvarisom) on je uzeo iste bisage i sam je pravio odstupnike od auspuha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan pa bice isto udaljenje i kada imas saputnika i kada nemas posto se lonac pomera sa ramom,samo se viljuska pomera a lonac fixno stoji,mislim da nece smetati...mada mozes da stavis nesto sa donje strane Mislio sam na to da ce saputnik nogom pritisnuti torbu na dole. Ja bi na tvom mestu stavio azbestno platno. Ja sam imao jedno parce bele boje,ali ko zna gde je to zavrsilo.... Mislim da bi to bila dovoljna zastita. Samo gde nabaviti to platno ??? Ako slucajno nadjem cucemo se Pozz I ja sam razmisljao o tome, ali kao sto si rekao, nemam to platno. Vidi sa Ikom(majstor kvarisom) on je uzeo iste bisage i sam je pravio odstupnike od auspuha.. Videcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan I javi ovdi sta si napravio, jer jos neko ceka iste bisage od Motobunkera krajem maja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Po 15 litara zapremine? Pa to naspram tvog autobusa izgleda kao da si okacio dve futrole za mobilni?! Eh da ti je sad jedan divlji konj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 12, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lepe! Sad sam dekintiran a i jos nism odlucio dal cu bisage ili kofere, al po ovim cenam bisage su ipak bolji izbor cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je materijal sa strane koja naleze na plastike motora? Ja sam razmisljao o njima, ali se plasim da ce farba da fasuje... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci imam bocne nosace za kofere koji mi netrebaju, a moslim da se pribliznih dimenzija kao torbe. Ako bi lepo fiksirao torbe za njih, verovatno bi resio problem. Treba samo da se napravi veza nosac - motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je materijal sa strane koja naleze na plastike motora? Ja sam razmisljao o njima, ali se plasim da ce farba da fasuje... :-\ Mislim da je matrijal isti kao na ostatku torbe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na ponudi druze, ali zamisli molim te GSX-R sa nosacima bocnih kofera... Ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Maki, kako sam razumeo Lalajku treba resenje za njegovu africu. Ako sam dobro razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Cek a sta ce vam nosaci ??? Ako se bojite da ce vam izguliti farbu, to se resava providnom nalepnicom gde koferi nalezu na farbu.... Razmislite o tom resenju... Btw, ja sam ih isprogao na mojoj Hondi i nema potrebe za nosacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ove torbe imaju gumiranu povrsinu koja naleze na farvu kao i tank torba,lalajko ispravi me ako grecim,a mozda imam ja malo tog azbestnog platna...pogledacu ako nadjem za vikend Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakvo iskustvo sa tim torbama, samo predpostavljam da mogu bolje da se fiksiraju i postave u neki polozaj gde nece smetati auspuhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ove torbe imaju gumiranu povrsinu koja naleze na farvu kao i tank torba,lalajko ispravi me ako grecim,a mozda imam ja malo tog azbestnog platna...pogledacu ako nadjem za vikend Ne nemaju gumu, isti je materijal kao i spolja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 12, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakvo iskustvo sa tim torbama, samo predpostavljam da mogu bolje da se fiksiraju i postave u neki polozaj gde nece smetati auspuhu. Isprobavao sam celo popodne i dosao do zakljucka da je polozaj skroz pozadi najbolji. Ako stoji blize sredini, otezava opkoracivanje motora vozacu i otezava pristup fuzasterima saputniku (skoro potpuno). Na kraju sedista ne smetaju nikom, sem auspuhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si traziti ukrojenu,kao sto je kofer za GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan S leva na desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 13, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je materijal sa strane koja naleze na plastike motora? Ja sam razmisljao o njima, ali se plasim da ce farba da fasuje... :-\ Pauk ima iste takve torbe i izgrebale su mu plastiku od vibracija. Ja bi zalepio za zadnju stranu torbe filc ili neki slican mekan materijal koji ce zastitit farbu od grebanja. Mogu da se naprave i kao neki polunosaci - odbojnici za torbe, mada ja licno ne volim da mi sipke vire sa svih strana motora. Mozda neka lako montirajuca i skidajuca varijanta da se osmisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...