Markone88 4893 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima da proda predmet sa slike, pozeljno da je iz BG, da izbegnem postarinu. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Jul 30, 2019 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavaš se, poštarina na gumu od 80-90 centi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4893 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim na kinesku postarinu, nego ovde sam nasao samo u Leskovcu, 400 dinara, a postarina 290 din. Pa da ne poveruje covek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 165 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kuci viska, platio sam 70 centi, tako da mozes da je dobijes za dz :-)Jedino ako ti nije frka za to pa da mi das par dana da dodjem kuci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4893 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, pashutin said: Ja imam kuci viska, platio sam 70 centi, tako da mozes da je dobijes za dz :-) Jedino ako ti nije frka za to pa da mi das par dana da dodjem kuci. Ooo, sjajno naravno da nije problem da sacekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10536 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ova kao lepša...i nije guma klizava...ali 1200din Maxmoment !!! anonymous image hosting Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4893 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, shoyyka said: Ova kao lepša...i nije guma klizava...ali 1200din Maxmoment !!! anonymous image hosting Ne svidja mi se jer je od tkanine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4893 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @pashutin mi poklonio, hvala jos jednom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...