No_LiMiT 81 Napisano Jul 12, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam crni vizir na koji je bila neka naljepnica koju sam skinuo, ispod nje je bila neka staea koja je neuspjesno skidata i sad je samo ostalo ono bijelo i lijepak i sta vec jos, odvratno uglavnom. S obzirom da je to staro ne znam wd40 npr oce li skinut pa dal da probam sa medicinskim benzinom i krpom da rgam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ovo u farbari. To je guma za skidanje nalepnica i lepka sa vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jul 12, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nije isto pleksi i lim, trenje ove gume pravi temperaturu koja će sigurno oštetiti vizir. Postoji sprej za skidanje lepka (nalepnica), lično sam ga isprobao na plastici, ne oštećuje je. Pretpostavljam da može i za pleksiglas, u svakom slučeju proveriti na neki odpadni komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 12, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovim skidao lepak koji ni jedna hemija nije htela da razgradi, sve sam zivo probao. Samo je ovo radilo. Doduse skidao sam sa metala,to je istina. Ne znam kako bi se plastika ponasala. Nisam probao. Radi kao gumica za brisanje, trosi se dosta ali radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jul 12, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo zejtin.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17922 Napisano Jul 12, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice zagrejes dobro fenom za kosu i skines noktom sve, lepak ako ostane, petrolej na krpicu i trljaj slobodno... iz iskustva pricam, radio skoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jul 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ili npr najobičniji alkohol. Ja skidao ostatke buba sa vizira tako, sve ok, nikakva oštećenja. Posle skidanja samo vlažna krpa (voda) i suva, problem rešen.Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jul 12, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se najbolje pokazao WD40.Pre toga sam pokusavao sa raznom hemijom,i mogu samo reci da ni pod razno ne stavljas slucajno aceton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17834 Napisano Jul 12, 2019 Integrisan, 5260 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Brateeee kakva smirgla , benzin, alkohol obican skines sve... koja filozofija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17922 Napisano Jul 13, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan alkohol NIKAKO blizu motora ...neki se zajebali... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Jul 15, 2019 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan On 7/12/2019 at 8:21 PM, No_LiMiT said: Imam crni vizir na koji je bila neka naljepnica koju sam skinuo, ispod nje je bila neka staea koja je neuspjesno skidata i sad je samo ostalo ono bijelo i lijepak i sta vec jos, odvratno uglavnom. S obzirom da je to staro ne znam wd40 npr oce li skinut pa dal da probam sa medicinskim benzinom i krpom da rgam? КокаКола,ставиш у неку пумпицу-распршивач,напрскаш,попијеш пиво и скинеш крпицом.Ако је баш запекао лепак поновиш док све не оде.Ми смо тако скидали са прозора лепак од трака који је запекао после бомбардовања.Никакво гребање и остали груби радови.Пробај па јави Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 211 Napisano Jul 15, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Apotekarski benzin skida bez ikakvih problema (provereno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 15, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Benzin iz rezervoara i krpica skidaju manje nalepnice ukljucujuci i ove nove registracione. Ozbiljne velike nalepnice kao sto su sare za motocikl i sl. skinuo sam lakim mlazom tople vode. Postigni makar crevcetom dotok tople vode iz bojlera (ne pretople da popuca sve) i lakim mlazom polivaj pocetak nalepnice. Kako se odlepljuje, tako polako pomeraj mlaz vode dalje. Sve skida sa lakocom ali strpljenjem. Skidanje na hladno dovodi do stalnog pucanja nalepnice i treba ti Bensedin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...