No_LiMiT 81 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Trebam da kupim nove gume i treba mi preporuka za koje, uglavnom gradska voznja, povremeno medjugradska i jednom dva put nedeljno malo zivlja po krivinama i takvim putevima. Pretpostavljam da mi ne trebaju ni neke performance za trke i generalno zescu voznju, a ni touring, volio bih da nijesu super slick pa da mi kliznu po pjesackom, kisi i sl pa zbog toga neki savjet sta je dobro za nase uslove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, po ovome sta si napisao ja bih rekao da bi bio prezadovoljan sa Bridgestone BT016pro, odlicna guma po isto tako dobroj ceni. Druga preporuka Metzeler M7rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone BT 16 pro, top guma. Mislim da ih ima po 195 eura par.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Jul 2, 2019 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan >> Michelin Pilot Road 5 << odlicna Sport-Touring guma, dvokomponentna, dugotrajna sa vrh performansama. MITAS Sport Force - povoljnija cena, jednokomponentna, ima kraci vek, ali odlicne performanse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 2, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetima! Takodje bila je dobra baza da pocnem istrazivanje kako i sto i cini mi se za sad da su mi ove dvije na vrhu, pa sta nadjem po boljoj cijeni: metzeler m7rr i pirelli diablo rosso iii mada ako ponuda neke druge bude bolja.. Vidjecemo. Oko ovih metzelerovih kad sam citao malo o tom modelu svidjela mi se zamisao i za sta su predvidjene i zato su mi #1 a pirelli blago iza jer su veoma slicne po ovome sto vidjeh, s time sto metzeler ima blagu prednost po kisi, mada po kisi ni ne vozim ako ne racunamo malo vode na putu sto se izlilo odnekle haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri Dunlop Roadsmart 3. Ja njih vozim i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno ni sa jednom Dunlop gumom nisam bio zadovoljan, ne znam zasto ali eto tako. Danas sam stavio Rosso III, videcemo kako ce da se pokaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 3, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, No_LiMiT je napisao: Hvala na savjetima! Takodje bila je dobra baza da pocnem istrazivanje kako i sto i cini mi se za sad da su mi ove dvije na vrhu, pa sta nadjem po boljoj cijeni: metzeler m7rr i pirelli diablo rosso iii mada ako ponuda neke druge bude bolja.. Vidjecemo. Oko ovih metzelerovih kad sam citao malo o tom modelu svidjela mi se zamisao i za sta su predvidjene i zato su mi #1 a pirelli blago iza jer su veoma slicne po ovome sto vidjeh, s time sto metzeler ima blagu prednost po kisi, mada po kisi ni ne vozim ako ne racunamo malo vode na putu sto se izlilo odnekle haha Ako nadjes nešto povoljno javljaj. I meni trebaju gume, nije baš zapelo al i narednih mesecak dana zadnju bi valjalo da promenim. Stavih polovne Metzeler M7 RR da premostim polovinom aprila, al zgazih već 2000-2500km i zadnja je zrela za menjanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo trazim gdje bih mogao uzet u Srbiji, eventualno kod svercera iz Subotice jeftinije ili negdje u radnji ako ima povoljno pa da vratim PDV. Mislim da mi je usteda tako u odnosu na cijene u Crnoj Gori 50-100 eura ukupno, makar na m7rr sto vidjeh. Uglavnom one su u igri, rosso 3 kao sto rekoh, eventualno pirelli road 5 jer ne vjerujem da cu nesto previse divljat sa motorom pogotovo u startu dok se ne naviknem na njega pa kasnije moze nesto bolje. isto vidim na kupujem prodajem kao polovne iz uvoza ali sa tim bas ne znam bih li se usudio igrati a dosta su jeftine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Jul 4, 2019 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imas na sajtu IPG (internet prodaja guma) Mitas Sport Force u dimenzijama za tvoj motor, cena za set 120-180 je 20.000din ,koji dinar gore/dole, to je super cena, odlican odnos placeno-dobijeno Isto imas i Mitas Touring Force, nesto mizerno skuplja od Sport Force-a, odlicna guma, ekvivalent Michelin Pilot Road gumama. Zimske gume, gume za sve sezone, letnje gume WWW.INTERNET-PRODAJA-GUMA.COM Zimske gume, letnje gume i gume za sve sezone za različite tipove vozila. Najveća online prodaja guma u Srbiji. 024-41-55-402 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je cijena ali iskren da budem ja za tu kompaniju nikad nisam cuo a ni na internetu ne pronalazim previse kredibilnih rezultata ili recenzija. Ne znam bih li se igrao, nasao sam pirelli diablo rosso iii za oko 250e kad vratim pdv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10462 Napisano Jul 5, 2019 Hronični Motociklopata, 7313 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde ti zivis, ali ova kompanija postoji vec godinama, i ima 10-ak godina otkad radi moto program za ozbiljne motore, i to vrlo uspesno Imas temu na forumu o Mitas gumama, a na Hrvatskom "Motori.hr" forumu imas dosta vise informacija, oni vec odavno ganjaju taj Sport Force model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Mene Rosso III izasao 290e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 5, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o Bridgestone Battlax BT 016 pro? Kakva su vam iskustva? Dobih neke preporuke za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 7, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2019 at 4:25 PM, Marko05 said: Šta mislite o Bridgestone Battlax BT 016 pro? Kakva su vam iskustva? Dobih neke preporuke za nju. Odlicna gume, slobodno uzmi neces se pokajati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_cb600f 7 Napisano Jul 9, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2019 at 4:25 PM, Marko05 said: Šta mislite o Bridgestone Battlax BT 016 pro? Kakva su vam iskustva? Dobih neke preporuke za nju. Odlična guma, nema greške. Vozim je svakodnevno i po gradu i po kiši, kao i na Navaku. Topla preporuka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Ivan_cb600f je napisao: Odlična guma, nema greške. Vozim je svakodnevno i po gradu i po kiši, kao i na Navaku. Topla preporuka!!! Samo mi reci oko potrošnje. Koliko mogu da potraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_cb600f 7 Napisano Jul 10, 2019 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Marko05 said: Samo mi reci oko potrošnje. Koliko mogu da potraju? Ja sam prešao već 10 000km sa njima, s tim da se dosta vozim i sa suvozačem, 3 track day-a sam odvozao, i šta znam recimo da nije još ni na pola potrošena. Mislim da ukoliko je ne dereš često po stazi bi trebala da traje između 25 000km i 30 000km U principu ništa mi se ne troše brže od Michelin Pilot-a sa kojima i nisam bio baš zadovoljan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ivan_cb600f je napisao: Ja sam prešao već 10 000km sa njima, s tim da se dosta vozim i sa suvozačem, 3 track day-a sam odvozao, i šta znam recimo da nije još ni na pola potrošena. Mislim da ukoliko je ne dereš često po stazi bi trebala da traje između 25 000km i 30 000km U principu ništa mi se ne troše brže od Michelin Pilot-a sa kojima i nisam bio baš zadovoljan Uuu top. Čuo sam kao da su hypersoft i da brzo "ocelave". Nek izdrže ovu i sledecu sezonu, ja zadovoljan. Sutra stižu pa javljam utiske kad stavim, sutra, prekosutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13548 Napisano Jul 10, 2019 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ivan_cb600f je napisao: Ja sam prešao već 10 000km sa njima, s tim da se dosta vozim i sa suvozačem, 3 track day-a sam odvozao, i šta znam recimo da nije još ni na pola potrošena. Mislim da ukoliko je ne dereš često po stazi bi trebala da traje između 25 000km i 30 000km U principu ništa mi se ne troše brže od Michelin Pilot-a sa kojima i nisam bio baš zadovoljan Imas neki recept da traju na stazi gume dugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 10, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns, smanji gas . Salim se, ali mislim da je za ovu gumu previse da predju 25k. Meni gume ovog tipa (M5rr, Rosso II, SportSmart 2), nisu trajale duze od 8k. Trenutno na drugom motoru imam Pilot Road 4 i sa njima sam presao oko 8k, msm da mogu da izguraju jos bar 4k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4412 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Miselin vise nikad na mom motoru ... cim se skine prvi sloj gume , to vise nije ta guma...Samo bridgestone ..Ta 016 je top gumaIz mog iskustva www.medinobend.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Jul 10, 2019 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic, isto moje misljenje o Dunlop-u, vozio 3 razlicita modela i svaka mi je bila katastrofa, ne zna se koja je bila gora. A neki se kunu u njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1556 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 1301 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima neko svoje mišljenje zasnovano na iskustvu, jedina prava istina je da, danas ne postoje loše gume. Postoje samo loši vremenski uslovi za pojedine gume. Ja recimo volim miselin i dunlop a bridgston ne bih više nikad stavio na motor jer sam pao sa njom, sto ne znaci nužno da je loša guma ali je je ne bih više vozio, i pre pada sam klizao nekoliko puta sa njom, opominjala je.. Verujem i da te Mitas nisu loše ali se ja ipak ne bih bas usudio da to vozim, ko vozi malo laganije, kao kolega koji kaže da prelazi 25000km sa gumama, onda bez razmišljanja najeftinije gume, svaka će da služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jul 10, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sto kazes Gajo. Ja naprotiv samo dobra iskustva sa Bridgestonkama. :). Cak i po mokrom na Sardiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...