mladenjanjusevic 108 Napisano Jun 23, 2019 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima moje ime je Mladen i od nedavno sam stanovnik Beograda zbog cega sam i dosao na ideju da kupim motor i probam da bar malo izbegnem guzvu i problem sa parkiranjem Imam polozeno za kola i mali motor vec 8 godina (aktivan vozac) i sada je konacno dosla na red i A kategorija cije je polaganje u toku i 10.7. izlazim na ispit Planiram da uzmem Yamahu Fazer 600 S2 jer sam dosta istrazivao/citao o njoj i nakon test voznje dosao do zakljucka da je to motor koji mi odgovara. Jos uvek je nisam pazario jer kao sto gore pise polaganje nije zavrseno i dok se to ne obavi samo se usput kupuje oprema svako malo po neki deo opreme da kada stigne lepotica sve bude spremno. Kao mladji vozio sam Tomos Automatic, Tomos APN 6 i Keeway Enduro, a sto se tice probavanja (moze krug ili iznajmljivanja na odmorima) tu su bili Yamaha Majesty 400, neki Piaggio 250, KTM 640 SM, Yamaha XTX 660... Eto ukratko o meni i jos jednom pozdrav za sve forumase/motorase ili one koji se tako osecaju EDIT: Obovazam kvadove Promenio Jun 23, 2019 član mladenjanjusevic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10658 Napisano Jun 23, 2019 Hronični Motociklopata, 7392 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosao kolega Yamahista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Biker-Boy said: Pozdrav i dobro nam dosao kolega Yamahista Bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro došao. Nek ti je sa srećom!Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jun 23, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, c0st01 said: Pozdrav i dobro došao. Nek ti je sa srećom! Sent from my SM-G950F using Tapatalk Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Obzirom da tražiš FazerS2, obrati se @Clyde . Prodaje svoj koji je u perfektnom stanju. Možeš ga videti i u rubrici Oglasi. P.S. Srećno na polaganju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jun 25, 2019 (promenjeno) Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Video sam @Clyde motor i na sajtu polovniautomobili a i ovde na forumu i zapao mi je za oko. Ali kupovinu sam tek zakazao za pocetak avgusta kada se zavrsi polaganje jer ne zelim da dovodim sebe u bilo kakvo iskusenje Ako se do tada ne proda bice mi prva opcija koju cu ici da pogledam. P.S. Hvala! Promenio Jun 25, 2019 član mladenjanjusevic Nesto se rasturio odgovor pri snimanju komenatra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, m.milivojevic said: Dobrodošao. Obzirom da tražiš FazerS2, obrati se @Clyde . Prodaje svoj koji je u perfektnom stanju. Možeš ga videti i u rubrici Oglasi. P.S. Srećno na polaganju! Video sam @Clyde motor i na sajtu polovniautomobili a i ovde na forumu i zapao mi je za oko. Ali kupovinu sam tek zakazao za pocetak avgusta kada se zavrsi polaganje jer ne zelim da dovodim sebe u bilo kakvo iskusenje Ako se do tada ne proda bice mi prva opcija koju cu ici da pogledam. P.S. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Nista te ne sprecava da ga sada kupis i da das kljuceve npr meni ;-)Do avgusta :-PSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8599 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kako čovek rezonuje svaka čast, Dobro došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jun 27, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan @m.milivojevic duhovito nema sta @shlem Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 11, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Eto samo da se pohvalim da je polaganje teorije proslo uspesno Sada treba da odvozim 20 casova pa onda polaganje prakticnog dela i gotovo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Jul 11, 2019 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Jul 12, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, abarth_maniac said: Srecno! Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 28, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se dugo javljao na forumu pa reko da vidim kako ste ljudiii Moram malo usput i da se pohvalim. Polaganje je uspesno proslo i Yamahica sada ima +1000km na satu Za sledeci vikend se planira dvodnevna voznja do Sjenackog jezera sa par usputnih stanica i obilazaka pa onda spavanje i nazad samo da nas vreme posluzi. P.S. danas sam prvi put obisao Avalu motorom i prosto sam odusevljen i jedva cekam da opet krivinarim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Septembar 29, 2019 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u moto zajednicu Ukoliko se bude organizovao kamp bezbedne voznje toplo ti preporucujem da odes na isti. Naucices mnogo vise od samo krivarenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladenjanjusevic 108 Napisano Septembar 29, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: Can Am Renegade 1000R XXC Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MaRRe said: Dobrodošao u moto zajednicu Ukoliko se bude organizovao kamp bezbedne voznje toplo ti preporucujem da odes na isti. Naucices mnogo vise od samo krivarenja Raspitao sam se jos pre mesec dana Obavezno cu otici na kurs bezbedne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...