Dimitri 2 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, potrebani su mi cajgeri za kawasaki er5, u dobrom stanju, za neku povoljnu cenu, moji su se slomili kad mi je isapo motor :(. Ako ima neko, molim da mi se javi ili ovde ili na 064 3307330 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Aliexpress. Moj komsija odatle porucio bas za.er5. Lice na original.. dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimitri 2 Napisano Jun 24, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Nabavio sam ipak neki aftermarket kinez. Da li mozda taj tvoj drug ima semu koja zica je za sta za povezivanje tahometra(migavci, neutral, obrtmetar)? Bio bih jako zahvalan ako bi nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1641 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan To vec ne znam, secam se da pomenu da je sve na dzek kao original i da je samo udzekao na postojecu instalaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...