jumbo 8 Napisano Maj 11, 2008 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Mog drugara (190 cm , 100 kg) interesuju vasa iskustva sa doticnom masinom, kakav je za duzi put, posebno za voznju u dvoje, pa samim tim i koliko je udobno suvozacko sediste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam ko ovde ima taj motor, pa da ti moze reci iskustva s njim. Ja jos nisam video da ga neko vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat je narucio jedan primerak, jos na sajmu, stize za nekoliko dana. Kupio je svu potrebnu opremu i eno ga, ceka ko ozeb'o Sunce. Javljam cim stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 11, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan još ne vide neku na drumu, znači problem, ili je možda ljubitelj egzotike.... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 12, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Viđena je na Ušću vikendom nekoliko puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Mog drugara (190 cm , 100 kg) interesuju vasa iskustva sa doticnom masinom, kakav je za duzi put, posebno za voznju u dvoje, pa samim tim i koliko je udobno suvozacko sediste ? Motor je gabaritima, vizuelno, te koncepcijom slican Z750, tako da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Veca je od Z750 ja na Shivera imam prostora (191 cm) sto za Z750 ne mogu da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja se za taj motor razmisljam vec mesecima. Cim isplatim kredit do septembra i ako Bog da sve bude u redu, Transalp ce dobiti drugaricu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 13, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ^ prokleti krediti mene su gurali ka shiveru ali finansijska strana je pobedila... ipak je prevelika tranzicija sa liberty-ja od 800€ na 8000€ moracu manjim koracima da tezhim ka ovako nechemu.. stim shto mi se par sitnica ne svidja.. mozhda bolje ciljati manu 850: mada i shiver ne kaska shto se izgleda tiche.. samo me ovaj retardirani drhzach za tablicu nervira.. a uzhivo sam ga video jednom kod beogradske arene... i to je to... kapiram da pre sledece sezone i necu videti vishe ovih motora na ulicama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milun 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedu Shiver i Mane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 14, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan na mani su svashta isprobali... dal sve radi, ostaje da se vidi... automatski menjach sa par modova (neshto tipa gradska vozhnja, putovanja, trkanje,...) stim shto mozhesh levom rukom da menjash manuelno (bez kvachila) izmedju 7 unapred definisinih mesta gde ce kajsh stajati pa imash virtuelne brzine... onda tu je tank od 15ak litara ispod sedishta a na njegovom standardnom mestu "rupa" za normalnu full face kacigu... summa summarum: skuter sa 840 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6185 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ali, kako pisu, vozi se i osecas se kao na "pravom" motoru. Zanimljiva sprava, imas test u Moto pulsu. Izgleda da ce Dorsoduro biti jos zanimljivije vozilo, na bazi Shiverke, samo u nekom suyper moto-soft enduro fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 14, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan offtopic se nastavlja da, da... dorsoduro je teshka perverzija... 750 kubika, 92 konja ... uf.... moje omiljene yamahe, ktm-ovi i bmw-i odoshe u zaborav nego.. shiver je tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6185 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 3028 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Cuj, i nije neki off, posto je Dorsoduro na bazi Shivera, za koji imaju test casopisi samo pohvale osim na revolucionarni sistem komande gasa by wire, tj, elektronskim putem se daje gas, rucica mu dodje kao potenciometar, a servo motorici otvaraju i zatvaraju gas, fizicki. Zamerka je sto ima zadrsku u dodavanju/oduzimanju gasa, delic sekunde, ali Aprilijini tehnicari se kunu da sa drugim podesavanjem procesora /mapom/ moze da se dobije da radi identicno kao i da je na sajlu /navodno je to sredjeno kod Dorsodura/. Inace, lezi savrseno, poteze odlicno, kazu da nije neudobna, kocnice izvanredne /mislim da su sa RSVa/ izgleda tako da ne treba komentarisati.... samo ne mogu da uzmem kredu, a kamo li da skupim kes . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 14, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan kredit je smrt svake slobode.. zarobish se da bi bio "slobodan" na motoru.. ne ide bre al shta cesh... ja za ovako neshto nema shansi da skrpim kesh.. eventualno ako odvajam sa strane 2 godine.. ali onda ce izaci neshto novo i tako stalno u krug inache, shto vishe gledam ovaj dorsduro to sam vishe in love aprilia se bash dala u tehnoloshke inovacije (shto je prosechnom geek-u kao shto sam ja uvek zanimljivo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milun 0 Napisano Maj 14, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ljudi mora da je neko vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kredit je smrt svake slobode.. zarobish se da bi bio "slobodan" na motoru.. ne ide bre al shta cesh... ja za ovako neshto nema shansi da skrpim kesh.. eventualno ako odvajam sa strane 2 godine.. ali onda ce izaci neshto novo i tako stalno u krug inache, shto vishe gledam ovaj dorsduro to sam vishe in love aprilia se bash dala u tehnoloshke inovacije (shto je prosechnom geek-u kao shto sam ja uvek zanimljivo) Au ...sve su te inovacije super, al cini mi se da preteruju sa tom silnom elektrikom, MEHANIKA RULLEZ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 14, 2008 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa moraju neshto da rade.. sajle i lanci su smorili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kredit je smrt svake slobode.. zarobish se da bi bio "slobodan" na motoru.. ne ide bre al shta cesh... ja za ovako neshto nema shansi da skrpim kesh.. eventualno ako odvajam sa strane 2 godine.. ali onda ce izaci neshto novo i tako stalno u krug inache, shto vishe gledam ovaj dorsduro to sam vishe in love aprilia se bash dala u tehnoloshke inovacije (shto je prosechnom geek-u kao shto sam ja uvek zanimljivo) Au ...sve su te inovacije super, al cini mi se da preteruju sa tom silnom elektrikom, MEHANIKA RULLEZ! upravo tako, sve te inovacije lepo izgledaju i lepo zvuce ali nije to za nas srbe i nas budzet mehanika je zakon, skoro svako moze da opravi pa cak i ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...