drmilan_ 5557 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u razgovoru sa svojom gospodjom odluci smo da necemo nigde na more nego da napravimo neki mini "Tour de Serbia". Imamo 7 dana na raspolaganju, Ja sad istrazujem i gledam a ona klima glavom i slaze se uglavnom, ali posto ni ja nisam siguran ajde da pitam iskusnije kolege sta gde kako? Gde stati sta obici i videti? I pomoc i predlozi oko nocenja.. Dan 1. Polazak iz Subotice- Kikinda- Zrenjanin- Smederevo, obilazak tvrdjave- Srebrno jezero, tu bi nocili Dan 2.- Negotin- Zajecar, al skroz pored Dunava voznja koliko je moguce- Jagodina, muzej- Despotovac, vodopadi, resavska pecina- Kragujevac, sumarice- Cacak spavanje Dan 3.- Cacak obilazak prijatelja i pice sa "kosookim" sto sam obecao za izdvojeno vreme i zivce dok sam sredjivao motor - Mokra Gora- Bajina Basta- Tara, pa bi se tu verovatno zadrzali jedan dan ceo Dan 4. - Divcibare- Valjevo- Loznica i onda sta dalje? Verovatno bi se negde zadrzali jedan dan ili tako nesto pa da 7. Dan budemo kuci, ili dajte neki predlog gde jos mozda svratiti? P.s. voleo bih skvasiti dupe u nekoj reci Sent from my iPad using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Pratim i ja pošto planiram nešto slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Pratim i ja pošto planiram nešto slično.Hoces da se pridruzis? Plan je da se ide 21. Jula..Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 21, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Skvasi dupe u Šumaričkom jezeru u KG. Lepo kupalište, lepe bašte za kuliranje... Možda bi iz Čačka mogao malo da proširiš krug na Zlatibor, Taru, Zaovine, uz Drinu... P.S. Javi se kad budeš u KG ako ste za lokalno kraft pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Jun 21, 2019 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nije u Srbiji, ali kad si vec na toj strani, svrati do Tuzle na Panonsko jezero, nisam bio, ali svi koji su bili kazu da je super, a to je unikatno slano jezero, pa bice skoro kao da si u moru okvasio dupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Skvasi dupe u Šumaričkom jezeru u KG. Lepo kupalište, lepe bašte za kuliranje... Možda bi iz Čačka mogao malo da proširiš krug na Zlatibor, Taru, Zaovine, uz Drinu... P.S. Javi se kad budeš u KG ako ste za lokalno kraft pivo.Vidis, mogao bih prosiriti krug, zapisano . A sto se tice piva NARAVNO. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, drmilan_ said: Hoces da se pridruzis? Plan je da se ide 21. Jula.. Sent from my iPad using Tapatalk Hvala najlepše na pozivu. Rado, ali mi odmor ističe 7. jula, tako da ću ja nešto skorije. Bezbedan i zanimljiv put vam želim pa ćemo se uklopiti neki drugi put nadam se. P.S. Slažem se sa ovim što je pomenuo kolega 6 minutes ago, Singularitet said: Možda bi iz Čačka mogao malo da proširiš krug na Zlatibor, Taru, Zaovine, uz Drinu... Ja bih u tom predelu verovatno potrošio najmanje dva dana. Mnogo je lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ali ovo je samo pola Srbije, bukvalno. Ako ne prodjes Zlatar, Pester, Uvac, Kopaonik, Goliju, Vlasinsko jezero, Staru planinu, Djavolju varos onda nisi ni trecinu Srbije video. Ovo sam nabrojao na brzaka sve sto je lepo da se obidje motorom. Ima jos milion mesta, planina, predela, etno sela i restorana za koje ces se cuditi da postoje u nasoj zemlji. Edit: ja bih taj tvoji prvi dan preskocio tj otisao bih odma juznije zato sto ti je Smederevo i okolina blizu pa to mozes drugi put kad imas samo 1-2 dana za turu. Ovako kad si vec izdvojio 7 dana bolje je da vidis neke dalje predele. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ali ovo je samo pola Srbije, bukvalno. Ako ne prodjes Zlatar, Pester, Uvac, Kopaonik, Goliju, Vlasinsko jezero, Staru planinu, Djavolju varos onda nisi ni trecinu Srbije video. Ovo sam nabrojao na brzaka sve sto je lepo da se obidje motorom. Ima jos milion mesta, planina, predela, etno sela i restorana za koje ces se cuditi da postoje u nasoj zemlji. Edit: ja bih taj tvoji prvi dan preskocio tj otisao bih odma juznije zato sto ti je Smederevo i okolina blizu pa to mozes drugi put kad imas samo 1-2 dana za turu. Ovako kad si vec izdvojio 7 dana bolje je da vidis neke dalje predele.Djavolju varos zelim videti, bice tu prerpravke rute vidim ja, zato sam se obratio vama, sa sturim materijalom pa da prosirimo..Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 21, 2019 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u 7 dana možeš obići samo mali deo, kao što su ti kolege rekle. Podržavam predlog da kreneš ka jugu i da se fokusiraš na taj deo. A onda, jednom kada budeš imao manje vremena, recimo u nekoliko vikenda obiđeš i severni deo. Lokacije su ti već nabrojali. Ima toga još... Ali ne vredi u samo 7 dana. Lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8139 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam prevideo (sorry ako jesam) ali kad si kod Gradišta šteta je ne obići Golubac i Đerdapsku klisuru. A posle Tare ja bih išao pored Drine do Ljubovije pa skrenuo na Pecku do Osečine pa levo ka Loznici (usput svrati do Tršića) ili desno do Valjeva pa odatle možeš na Šabac, Rumu pa svratiš do Vrdnika na Fruškoj gori (obiđeš neki manastir, okupaš se na bazenu ili nekom od fruškogorskih jezera). Ako voliš dunavski pesak onda ti je kupanje na novosadskom Štrandu "pod mus"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, drmilan_ je napisao: Dan 2. - Negotin - Zajecar, al skroz pored Dunava voznja koliko je moguce - Jagodina, muzej - Despotovac, vodopadi, resavska pecina - Kragujevac, sumarice - Cacak spavanje Predložio bih ti da nakon Despotovca i resavske pećine, produžiš do krupajskog vrela i tu prespavate. Jeftin smeštaj, priroda fantastična, a najbolji homoljski sir u celoj Srbiji. I naravno, kada ste u Jagodini, javi se da popijemo piće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 21, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ako razmatraš Đavolju varoš, onda obiđeš i vodopad Jelovarnik ispod Kopaonika u blizni Brzeća. Pa se popneš preko Kopaonika i spustiš ili na Jošaničku Banju ali po meni bolje ka Raškoj, lepša priroda i onda odvezeš dolinu Jorgovana ka Čačku. Ili ako taj dan imate vremena, od Raške na Novi Pazar pa Sjenica (Uvac ako ima vremena) pa dalje preko Zlatara ka Zlatiboru ka Čačku. Taj put od Nove Varoši ka Zlatiboru jedan od lepših za vožnju. Ovo je samo predlog naravno, zavisi od vašeg vremena i organizacije. A ako budem tu, tu sam da častim turu pića u Čačku! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Jun 21, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan Možda da nastaviš do Stare planine i Zavojskog jezera, Pirota i eventualno Vlasinskog jezera. Pa onda Kopaonik, Golija, Uvac, Zlatibor, Tara, Ovčarsko-Kablarska klisura,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Jun 21, 2019 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u razgovoru sa svojom gospodjom odluci smo da necemo nigde na more nego da napravimo neki mini "Tour de Serbia". Imamo 7 dana na raspolaganju, Ja sad istrazujem i gledam a ona klima glavom i slaze se uglavnom, ali posto ni ja nisam siguran ajde da pitam iskusnije kolege sta gde kako? Gde stati sta obici i videti? I pomoc i predlozi oko nocenja.. Dan 1. Polazak iz Subotice- Kikinda- Zrenjanin- Smederevo, obilazak tvrdjave- Srebrno jezero, tu bi nocili Dan 2.- Negotin- Zajecar, al skroz pored Dunava voznja koliko je moguce- Jagodina, muzej- Despotovac, vodopadi, resavska pecina- Kragujevac, sumarice- Cacak spavanje Dan 3.- Cacak obilazak prijatelja i pice sa "kosookim" sto sam obecao za izdvojeno vreme i zivce dok sam sredjivao motor - Mokra Gora- Bajina Basta- Tara, pa bi se tu verovatno zadrzali jedan dan ceo Dan 4. - Divcibare- Valjevo- Loznica i onda sta dalje? Verovatno bi se negde zadrzali jedan dan ili tako nesto pa da 7. Dan budemo kuci, ili dajte neki predlog gde jos mozda svratiti? P.s. voleo bih skvasiti dupe u nekoj reci Sent from my iPad using TapatalkАко могу да додам да други дан изгледа баш амбициозно. Низ Дунав је Голубачка тврђава, па Лепенски вир, па бродићем тура до Трајанове табле и Децебала. Неготин и околина нуде врхунска вина и добру клопу. А после вина и клопе иде одмор... И тако. Можда да поделите други дан на два?Свакако, желим вам да се лепо проведете и безбедно вратите кући. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ако могу да додам да други дан изгледа баш амбициозно. Низ Дунав је Голубачка тврђава, па Лепенски вир, па бродићем тура до Трајанове табле и Децебала. Неготин и околина нуде врхунска вина и добру клопу. А после вина и клопе иде одмор... И тако. Можда да поделите други дан на два?Свакако, желим вам да се лепо проведете и безбедно вратите кући.Drugi dan je mozda previse, podelice se to na jos jedan, kao sto rece drtommy mozda tako i bude. Pa u trecem nastavim ka cacku i itd. U cacku znaci vec 3 vas treba da iscimam, znaci dogovor pada dan ranije pa da svi zajedno posedimo, naravno da se nadjemo pa neku mini turu da se sedne negde lepse ne uz sam centar Nisam se nadao ovolikom odzivu, ali veliko HVALA SVIMA, sutra cu da sednem da prepravim plan rute. Kao sto rekoh ovo je bilo samo sturo, zato sam se obratio svima vama i vidim da nisam pogresio. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema i još sjajniji odgovori. Već neko vreme imam sličan plan kao autor teme i ovo je sada odličan izvor informacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Jun 22, 2019 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se stavu da okolinu istrazujes vikend turama, a ovu da se spustis juznije i obidjes delove koji ti nisu na dohvat ruke. Tipovi: -dolina jorgovana (ibarska klisura Kraljevo-Raška) -Kopaonik -Uvac -Pešter (npr. Novi Pazar-Nova Varoš...uključuje i Zlatar) -Tara -Kokin Brod-Zlatibor -Drinska magistrala -Divcibare -Topola-Rudnik (novi put) -Dunavska magistrala (Golubac) -Stara Planina -Vlasina... i još mnogo toga...samo ih spojiš nekom svojom putanjom i provod je zagarantovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/q186Ae1Mg5ztpmWm8 Na primer Spavanje ima usput gde god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, JevtaNS said: https://goo.gl/maps/q186Ae1Mg5ztpmWm8 Na primer Spavanje ima usput gde god Od Uzica sve kao sto je ovde Sjenica...Novi Pazar...Raska i onda na gore ibarskom sve do Biljanovca. Tu skreces desno prema Kopaoniku. Ja bih samo tu izmenio malo. Tu ides Biljanovac-Josanicka Banja. Od Josanicke banje ides na Kopaonik pa se spustas dalje do Brzeca. Od Brzeca skreces desno prema Blazevu ( ne ides na Brus i Blace) i izlazis u Kursumliju. Od Kursumlije posle ides kao na ovoj mapi do Djavolje varosi. Varijanta2: Ako hoces krivine da peglas kao na stazi onda od Josanicke banje ides pravo do Brusa. U Brus skreces desno prema Brzecu ( za mene najbolje krivine u Srbiji Brus- Brzece) i onda Brzece- Blazevo- Kursumlija- Djavolja varos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jun 22, 2019 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako si već u Bajinoj Bašti preporučujem da tu i prenoćite pa u jutro brodom od brane Perućac, Drinom do Višegrada (doduše nije baš Srbija). Bio sam prošlog leta i mogu reći da je kanjon Drine nezaboravan doživljaj. Inače Srbiju za 7 dana ne možeš obići ako želiš videti makar najlepša mesta: Prodzži odmor ako možeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/q186Ae1Mg5ztpmWm8 Na primer Spavanje ima usput gde godSvaka cast na trudu, ovo veoma dobro izgleda sa tim da bih isao bez autoputa i malko drugacije, ali ovu rutu cu da koristim verovatno, samo cu jos dane da rasporedjam.. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Inače Srbiju za 7 dana ne možeš obići ako želiš videti makar najlepša mesta: Prodzži odmor ako možeš. A ja mogu dve nedelje al ne moze gospodja zbog posla... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 22, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Gospođu izbaciš na prvu autobusku stanicu i onda kreće provod! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhah, a zasluzila je malo da se provoza Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...