Cvaja 1 Napisano Jun 19, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha Xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo, Ja sam Aleksandar iz Beograda. Pre neku godinu sam prodao maxi skuter sa planom da sledece sezone kupim neki malo ozbiljniji motor. Ovaj plan se malo oduzio ali new bike je konacno tu pa sam resio da se pridruzim forumu posto kapiram da ovde ima dobrih tema, druzenja i naravno lepih ruta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 397 Napisano Jun 20, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Koji bike je u pitanju? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvaja 1 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Yamaha Xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Stefan Kovačević said: Pozdrav i dobrodosao! Koji bike je u pitanju? Sent from my iPhone using Tapatalk Yamaha Xj6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...