Singularitet 2495 Napisano Jun 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pomoć potrebna, plaćam uslugu naravno, ne bih nikog da cimam. Plan je da sutra u NS uzmem jednu noviju Hondicu, a ne smatram se dovoljno obučenim, ni iskusnim da adekvatno procenim stanje motora. Za naknadu ćemo se lako dogovoriti, ne škrtarim, a jako bi mi značilo stručno mišljenje o mašini u celosti. Ne preporučujte mi Dareta, njega bih voleo da imam uz sebe, ali je zauzet ovih dana. Iz BG krećem, pa moze odatle samnom ako niste iz NS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U koje doba? I gde se nalazi motor. Ja mogu nakon posla, to je negde posle 17h. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac negde između 12 i 13h. Mogu da te dovezem na 10 minuta da pogledaš i odmah vratim, a častim celu majstorsku dnevnicu za iskreno mišljenje. Lokacija je Stojanov, rade od 8, pa ako se snađeš da pogledaš ujutru važi isti dogovor. U svakom slučaju to bi mi bila velika usluga. Naravno, ako možeš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd me zvrcni ujutru, jedino pre posla da svratim, da budem oko 8 kod Stojanova, ako ti to odgovara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 10, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @abarth_maniac pusti mi broj na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 11, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala do neba @abarth_maniac! Ranko se iscimao pre posla, pogledao i dao mi svoje stručno mišljenje, a da pri tom ni pod razno nije hteo da naplati. Ovo zadnje mi nije jasno jer to znanje košta i od njega se živi. U svakom slučaju Ranko uvek sam ti na raspolaganju po BG i KG, ako išta zatreba, a jedva čekam da zamezimo i popijemo nešto prvom prilikom! P.S. Prvih 250km danas sa novom mašinom, neprocenjivo! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Jun 11, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A masina je? Ili da trazimo po temama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast obojici. Ajde sad slike neke da se vidi mašina. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 11, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @bdada @Savan Pa ajde... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Jun 11, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Oooo sretni kilometri! Sad je gledam, nisu jos skinuli oglas, reko nece on nas ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa lepa, uživo mi je još lepši motor. A i ogroman je. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21636 Napisano Jun 11, 2019 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dooooooobar izbor! Cestitam drug, da se navozis!!!Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 11, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala! Nisu skinuli oglas, vidim i ja. Inače imao sam dileme, ali se ovo jako lepo vozi, a ni pozadina nije utrnula od NS do KG. Trebaće viši vizir za moju visinu, ali nije zapelo... 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala! Nisu skinuli oglas, vidim i ja. Inače imao sam dileme, ali se ovo jako lepo vozi, a ni pozadina nije utrnula od NS do KG. Trebaće viši vizir za moju visinu, ali nije zapelo...Prelep!Nek je sa srecom i mnogo bezbednih km da predjete!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5958 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Singularitet je napisao: Hvala do neba @abarth_maniac! Ranko se iscimao pre posla, pogledao i dao mi svoje stručno mišljenje, a da pri tom ni pod razno nije hteo da naplati. Ovo zadnje mi nije jasno jer to znanje košta i od njega se živi. U svakom slučaju Ranko uvek sam ti na raspolaganju po BG i KG, ako išta zatreba, a jedva čekam da zamezimo i popijemo nešto prvom prilikom! P.S. Prvih 250km danas sa novom mašinom, neprocenjivo! Neka su ti srecni kilometri na novoj masini! Drago mi je da sam mogao da pomognem koliko-toliko. Upoznacemo se nadam i zameziti, a i koje ladno da se zalije ako ne mora da se vozi posle toga. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 4129 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Da bi rič reka.Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Jun 12, 2019 Integrisan, 9287 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom kupovina u zdravlju te sluzila 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8258 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е мило ми кад се неко понови као да сам ја купио, ова Африка ми се свиђа до коске, још кад видим ове фелне.... Са срећом возио, и добро те служила. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 12, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Nek je sa srecom kupovina u zdravlju te sluzila Ti si me odgovorio od NC, indirektno si kriv za ovu AT u dvorištu. Hvala kolege! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Jun 12, 2019 Integrisan, 9287 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor je uspesno sproveden u delo, NC bi ti sigurno bio malecak, ukocio bi se na njemu...bolji izbor AT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2844 Napisano Jun 12, 2019 Drug član, 692 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Srećna nova mašina i da se sa osmehom vozite . Baš lepo izgleda. Svaka čast i kolegi koji je pomogao kao i mnogo puta ranije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Jun 12, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo meni nije jasno šta tu ima da se pregleda? Srećna kupovina 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Jun 13, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa ova je noviji model, ipak treba da se pogleda pre kupovine, da se vidi bar dal je pala prasina ili je prebrisana... Stari model nije morao ni zbog prasine da se gleda, xexexe.... Svaka cast na novoj masini, jako lepa kolor sema u paketu sa zlatnim felnama. Kao old skul motori, samo prelepo redizajniran... U zdravlju da se nauzivas sa njom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 13, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim, motor nije nov, već ima na sebi pančevačke tablice. Pretpostavljam da je bila neka zamena - staro - za novo, pa sad prodavana ta " polovna Afrika ", pa je ipak valja malo pogledati pre kupovine . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 13, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Odlusao sam raZne proizvodjace, akrapa, ixil, bos, temingoni, remus, ali...Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...