Jovan Ristic 5349 Napisano Jun 7, 2019 (promenjeno) Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipo da se ne zaboravi da se za vikend vozi 8 sati Ošersleben, cenim da će @ARES imati pune ruke posla pošto se vozi i WSBK Mizano, ali o tome će biti više u drugoj temi koju otvaram uskoro. Endurance šampionat 8 sati Ošersleben - BJBikers.com BJBIKERS.COM Endurance šampionat 8 sati Ošersleben vozi se u nedelju, ovo je ujedno i poslednja endurance trka u ovogodišnjem šampionatu Promenio Jun 7, 2019 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 7, 2019 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Jovan Ristic said: pošto se vozi i WSBK Mizano, Herez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5349 Napisano Jun 7, 2019 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MOTOM je napisao: Herez. Hvala, tačno ne znam zašto sam napisao Mizano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na najavi Jovane, medjutim i ja cu ovog puta pratiti trke kao gledalac sa odmora iz Afrike. Ako neko nadje neki stream zamolio bih da okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5349 Napisano Jun 7, 2019 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, ARES je napisao: Hvala na najavi Jovane, medjutim i ja cu ovog puta pratiti trke kao gledalac sa odmora iz Afrike. Ako neko nadje neki stream zamolio bih da okaci. E? Znači nema te ni na Navaku ni na eurosportu, šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, ARES said: Hvala na najavi Jovane, medjutim i ja cu ovog puta pratiti trke kao gledalac sa odmora iz Afrike. Ako neko nadje neki stream zamolio bih da okaci. Pa zar nemaš EUROSPORT PLAYER? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam zasto ali iz Afrike mi nista ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Jun 7, 2019 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Jovan Ristic said: E? Znači nema te ni na Navaku ni na eurosportu, šteta. Da, to je razlog zasto ove god ne vozimo trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5349 Napisano Jun 9, 2019 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro se polupalo njih nekoliko na Ošerslebenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kako poslednja, vozi se još i SUZUKA 28. jula Stanje: TEAM SRC KAWASAKI FRANCE 132 Suzuki Endurance Racing Team 127 F.C.C. TSR Honda France 109 WEPOL Racing 101 YART - YAMAHA 88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5349 Napisano Jun 10, 2019 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja u Evropi, kad se otvori link vidi se u uvodu. Samo što kad se ulinkuje nije prikazalo celu rečenicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Jun 10, 2019 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...