mladja79 21 Napisano Maj 10, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trenutno na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam kupio hondu cb 450 s 86",interesuje me koliko ona stvarno ima kilovata.U saobracajnoj pise 20,bivsi vlasnik tvrdi da ima 32, navodno u nemackoj su kw smanjivani radi kategorije u dozvoli.Da ima 32 kw stvarno pise na mnogo mesta kao fabricke karakteristike,opet jos jedna informacija da 32 kilovata ima sa bregaa stom sa sirim bregom i drugim diznama.Da popizdis,meni se opet cini da je 32 mnogo a 20 malo jer ipak ide jako dobro.Ako neko zna o cemu se ovde radi molim da se javi.Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Odes lepo u 3T-Racing u Balosavu i ljudi ti stave motor na dynojet masinu koja ce ti reci koliko konja imas na zadnjem tocku . Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Maj 11, 2008 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ili jeftinija varijanta, nadjes fabricki podatak za max brzinu kod verzije od 32 KW, izadjes na autoput i vidis da li je priblizna. Ako je razlika u max brzini velika (manja), onda imas osakacenu verziju od 20 KW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...