N.F.S. 22088 Napisano Jun 1, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno 10cm (100mm) debelozidne cevi da napravim alat za varijator.. spoljni precnik 58mm unutrasnji 42mm, ili tako problizno... Evo i slike za sta mi treba. Hvala, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema ta debljina cevi. Mozda da se stavi cev u cev. Sto se tice kupovine na malu dimenziju, pokusaj Kombi Metal iz Utrine. Nazovi porazgovaraj, mozda ces dobiti neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 1, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, i meni je padalo na pamet "cev u cev".... Nisam po radnjama gledao, zato i pitam ovde, mozda se nekome po garazi "vuce" takvo parce metala od necega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9722 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam radio nešto slično nosio sam pun materijal kod strugara da mi napravi.E sad da si bliže mogao bi doći kod mene da odsečeš komad imam tuljak mislim da je 78 mm. prečnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 1, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam i sparing 10-ku, ako ne nadjem odgrevacu ga brenerom i pokriviti na meru... Sacekacu, nije hitno, mozda se odnekud "pojavi" cevka Daaaa i od punog materijala je lep predlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9722 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan U krajnjem slučaju ako ne iskrsne nešto mogu ti poslati komad pa nek se ovi u kurirskoj službi isčudjavaju šta je to Sent from my LG-D855 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 1, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug! Sacekacu malo.... Bezobrazno je skup alat a prostiji ne moze biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9722 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ako budeš hteo ili se odlučiš slobodno pošalji pp i sačekaj par dana jer ja znam to tako da ne primetim da imam poruke Sent from my LG-D855 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14469 Napisano Jun 1, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Po slici mi lici da bi pomogao lezaj prednjeg tocka (Z101 fi 60) pa malo obrade ili neki slican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cev od 2” je spoljni prečnik 60,3. U zavisnosti od debljine zida mozes dobiti željeni unutrašnji prečnik, plus minus Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan To što tebi treba nema u DIN standardu, kada se radi o cevima. Kao što Savan reče, cev od dva cola je 60,2 spoljnog prečnika ali je debljina zida samo nekoliko milimetara tako da tih 42mm ne možeš dobiti. Jedino da ti neko na strugu napravi to. Obradi šipku na na tu spoljnu meru i izbuši na unutrašnju koja ti treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 2, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Napravio upravo! Srbenda donirao parce cevi.. Evo buzzeti od 6000din i moj blokirac... P.S. Sve sam posle pikovanja lepo zavario i obradio...Probao i drzi bez problema! Na slici je samo proba, zato na srafovima nema caura/distancera... U sattelis temi cu staviti vise slika izrade, da podelim ideju cisto. Hvala svima koji su zeleli pomoci!!! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9722 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 1022 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si završio i volim kad kreativni ljudi uzmu stvar u svoje ruke i od priručnih sredstava naprave nešto što radi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano Jun 2, 2019 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Sladju iz Backog Jarka, imaju na lageru svakakve debelozidne cevi i seku na dimenziju telefon je 063623386 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Jun 3, 2019 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ti rece treba debelo zidna, a napravio si od obicne cevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 3, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zasto pitas? Imas debelozidnu? Vidis da sam na "zub-u" duplirao materijal.... Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 3, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Objasnio sam u temi o satelis-u...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...