theBeast 196 Napisano Maj 29, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da li imate iskustva sa ovom italijanskom markom? Odnos cene i kvaliteta? U prvom redu mislim na pantalone i jakne... Imam u planu uzeti nesto ovako: Moto trousers Fabric 3-Layer Hevik Terrain Model W-ST Black WWW.OUTLETMOTO.EU Moto trousers Fabric 3-Layer Hevik Terrain Model W-ST Black Skidajuca termalna postava. Protektori na kolenima, pena na bokovima, dva dzepa, dva luftera. U odnosu na vecinu touring pantalona malo su uze, lepo prate nogu, i konacno se ne osecam kao da sam dzak navukao na sebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2643 Napisano Maj 30, 2019 Vozac A kategorije :D, 945 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam njihove rukavice, pantalone (farmerke) i kisno Vise nego dobra oprema po meni. Pantalone nosim vec trecu sezonu bez ikakvih promjena, procjepa ili slicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 30, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam njihovu balaklavu. Meni perfect. Kupio Rukkinu skuplju, nije mi bila ko Hevik pa je prodao. Znači rezime znači Hevik balaklava mi je vrh brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jaknu,... nisam kisnuo nisam ni padao, sta reci? Dva uloska, cetiri luftera, dzepovi... cena:kvalitet, ima smisla, solidno, zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theBeast 196 Napisano Jun 4, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: BGD Vidikovac Motocikl: Yamaha Tracer MT09 '18 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo gore pomenute pantalone, jos nista ne mogu da kazem, videcemo kad krenem na neki put... Malo me nerviraju protektori na kolenima. Kada se poskidaju sve postave, dok stojim i setam nekako se spuste ispod kolena. Kad sednem na motor lepo legnu. Mozda je to normalna stvar, ali mi je cudno. Pantalone mi nisu velike, ali moram naci neki nacin da to resim, da ih vise fiksiram...ako se neko bavio time neka podeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Hevik aktivni veš i zadovoljan sam snjim. Nosio sam ga i na zimskim radostima. Nigde nije ništa popustilo ili se oštetilo i posle 2 god nošenja. Naravno posle svake vožnje ga perem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...