Jump to content

Moto Zajednica

mrpf...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 113 postova

Ja sam Bojana i na motoru sam se vozila nekoliko puta. Sad vise ne smem.

Poenta ove teme je ta sto mi je trebalo da je otvorim kako bih mogla da procitam nesto sto me zanima, a sto mi nije bilo dostupno...

I da, nemam motor. Sorry. Jel smem da budem ovde?  ;)

Pozdrav svima ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

hehehe

Bolje vas nasla, hvala na dobrodoslici.  :)

Inace moj strah od voznje na motoru se nekako postepeno razvijao. Sto sam se vise vozila sve mi je strasnije bilo. Ko bi reko. ;D

Mada ne bih da preterujem, nije to fobija u pravom smislu te reci, samo mi je pomalo neprijatna zamisao da jurcam na motoru. Doduse nikad nisam vozila sama (niti zelim ), drugar me je vozio. On super vozi i sve je to OK, ali eto, ja sam "3per" . :)

• Zainteresovan, 978 postova

Pozdrav Bojana, ma proci ce te strah a na motoru nigdje ne pise da se mora jurcati.

E da slika obavezna za zenske clanove, pogotovo slobodne :D

Pozdrav Bojana, ma proci ce te strah a na motoru nigdje ne pise da se mora jurcati.

E da slika obavezna za zenske clanove, pogotovo slobodne :D

Hahahah Jel to neko novoizmisljeno pravilo zbog deficita zenki na forumu? hahaha

E ne dam sliku! Mlogo sam gadna.:P

A i zauzeta sam, jbg. :)

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Pozdrav Bojana. 

Moras da probas sama da vozis,mnogo je drugacije i mnogo,mnogo prijatnije...

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Cao Boko, zaj.... je to sto ti se strah razvio postepeno. Da si se npr odjednom uplasila i rekla na, motorima , mnogo je lakse nego kad se strah razvije. Ipak mislim da ce i to proci i da ces se ti ponovo voziti. Pozdrav

• Svrati ponekad, 351 postova

Pozdrav Bojana, taj strah ce, veruj mi proci ;) Ja koja sam se vozlia uz samu ivicu provalije bez straha, sam se u jednomm trenutku posle pogibije jedine i najbolje drugarcice, mnogo utripovala od bilo kakve voznje, ali vremenom je sve ponovo doslo na svoje..., ma bice sve OK  ;)

Hehehe Pa hvala vam ljudi sto se trudite.

Ali svakodnevne "terapije" crnom hronikom mi nesto i ne pomazu...

Ja znam da ni pesaci nisu bezbedni, al postoji i nesto sto se zove izazivanje sudbine. :)

• Svrati ponekad, 351 postova

Jao, izvini, nisam imala nameru da te ubijam crnom hronikom, samo zelim da znas da ce sve doci na svoje. Pazi, ako krenes tako, onda mozes upasti u paranoju, jer ako cemo da gledamo sa strane sudbine, mozda je recimo meni bas sudjeno da me zvizne grom, onda je tako sudjeno, nista se ne izaziva, osim ako sam nepromisljena, pa trazim djavola i gde ga nema, sto bi recimo bilo divljanje na motoru. Ovako te neka budala moze pregaziti i na pesackom i oduvati sa motorom na autoputu. To nije do mene, tebe... ;)

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

pozdrav dobrodosla kada te pravi i iskusan bajker nekoliko puta provoza i strah ce postepeno proci pa  i ti onda nekada uzmes motor kada osetis slobodu i vetar u kosi

• Drug član, 1480 postova
  • Motocikl: R1200C, GS, DRZSM

Pozdrav Bojana! Dobrodosla i ako si uglavnom zato da bolje razumijes svoj strah ;)

Otpozdravljam novim pozdravima i dobrodoslicama. :))

Danas sam konacno posle duuuuge pauze sela u auto da "se prisetim kako se vozi"...

Isla sam kod tetke na Miljakovac, ja sam inace na  NBg.Kad sam stigla, citava, hvala Bogu, bila sam sva u shoku i prestrashena. Ali kad sam se vracala bilo mi je malo opustenije, pa sam uspela i par puta da opsujem kad mi neko svira. hahahahah Bogami, nasvirali su se vise nego na svadbama. Al' sta da radim. Imam utisak da danas nisam sela, ko zna kad bih uzela da vozim.

Zakljucila sam da je meni strashna, zapravo, cinjenica da moram da budem odgovorna  za svoj pa i tudji zivot. I da to nema toliko veze sa voznjom na motoru, nego uopste aktivno (vise od pesacenja i voznje u GSP :D)ucestvovanje u saobracaju...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Pa, dobro(došla), zabranićemo pristup crnoj hronici svežoj ''3per'' generaciji i rešen problem.  ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja