C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Maj 19, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na forumu od samog pocetka cini mi se.....odavno nisam ulazio, zaboravio kako se ulogovati...passs.i sl. tako da sam otvorio novi nalog...Pozdrav svima 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 19, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Charuga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 20, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Admini znaju tvoj stari username, mogli su da ti samo resetuju lozinku, ipak imas finu reputaciju na starom profilu. Dobrodosao nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
C.h.a.r.u.g.a 64 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA FZ-1 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih im bio zahvalan ako bih mogao da povratim stari nalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 20, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Što da ne. Ja isto nisam mogao nikako da da udjem u stari nalog (meil adresa koju sam nekad prijavio više nije postojala) ali sam zamolio nekog od admina i dobio novu šifru... Hvala im još jednom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 20, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Piši im. Pitanje da li će neko da uđe u ovu temu. Dobrodošao nazad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...