Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari, bilo mi je dosadno kuci i odlucio sam da se malo ispisem , na temu, da sam se odlucio da kupim yamahu umjesto cf mota kojeg sam tako zarko zelio i koji mi se toliko svidjao da je to nenormalno, toliko da mi ducati monster i streetfighter koji mi vaze za vrhunce nakeda, naspram njega izgledali bzv. linija super, snaga tu i tamo, ali jbg, djelovi,, bukvalno sta sa serviserima,. danima sam se odlucivao i napokon prelomio, yamaha iako 2000 skuplja, jbg, rekao sam sebi milane jel oces i da izadjes iz drzave , milane jel oces da vozis taj motor duze od 2,3 godine.. odluka je jednostavna, cf moto mi nikako ne daje samopouzdanje da izadjem idje sa njim, bukvalno, mozda jedino dok je nov a i cinjenica da nemam para da svake 3,4 godine mijenjam motor... 7000eura za moj budzet je daleko vise nego sto bih smio, ali odvazio sam se i eto, vidjet cemo... 20 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 15, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam neka te lepo sluzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Motorcyclist je napisao: Cestitam neka te lepo sluzi. hvala nadam se, previse se ulozilo, mada sto bi brat rekao , nije nista u poredjenju sa cfmotom koji bi mozda bio bacena investicija kroz koju godinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si odlicnu masinu. U zdravlju da je trosis. A pare bi i onako potrosio na nesto, ovako bar imas motor. Dobar motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16793 Napisano Maj 15, 2019 Integrisan, 4990 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Staman said: hvala nadam se, previse se ulozilo, mada sto bi brat rekao , nije nista u poredjenju sa cfmotom koji bi mozda bio bacena investicija kroz koju godinu.. Samo opusteno, bices miran od opravki i slicno par godina, samo sipas i vozis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 15, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom! Sa Yamanom se mirnije spava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Branko je napisao: Sa srecom! Sa Yamanom se mirnije spava. nasmija me ali vjerujem da je tako, cekat djelove iz kine po 3 mjeseca i jace, to bi def bila nesanica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Uh, prelepa. U zdravlju je vozio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Maj 15, 2019 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Velika japanska cetvorka-nije to bez osnova, po meni si pravi izbor napravio, svaka cast kinezima, ali uvek bih pre uzeo japanca, pa nek' je i duplo skuplji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vlad77 je napisao: Uh, prelepa. U zdravlju je vozio. nadam se da cu je uljepsati nekim detaljima... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, milomir22 je napisao: Velika japanska cetvorka-nije to bez osnova, po meni si pravi izbor napravio, svaka cast kinezima, ali uvek bih pre uzeo japanca, pa nek' je i duplo skuplji. znao sam ja to, jer sve sto sam procitao o yamahi na netu mi je stvorilo sliku da je to taj motor sto zelim... a ovo za kineze, istina ziva, pa neka se pokazu na trzistu jos malo,, da ne budem pokusni kunic povodom svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakav motor!!!Svaka cast.Bas mi je drago,volim tvoje ove snimke iz voznji,tek ce da ih bude:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo do delova. Treba za par godina prodavati a onda, neće niko da ga kupi kineza i to polovnog. Svi hoće yamahu, kawu, suzuki I hondu. Vamos japanci! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Milane, lep motor. Samo da je Suzuki bilo bi bolje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14412 Napisano Maj 15, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast nebi samo ti patio da cekas deo tri meseca u sred sezone, i mi bi iscekivali jer svoje voznje delis sa nama, samo napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15701 Napisano Maj 15, 2019 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan E baš mi je drago! Čestitam! Dobar izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10496 Napisano Maj 15, 2019 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega Yamahista, i puno srecnih kilometara da izvozate zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Maj 15, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Uradio si pravu stvar, za razliku od kineza, za 20 godina tvoja Yamaha će biti u oglasima u voznom stanju. Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Dzejev sin je napisao: Uh kakav motor!!!Svaka cast.Bas mi je drago,volim tvoje ove snimke iz voznji,tek ce da ih bude:) hvala puno, drago mi je da to cujem, mislio sam da ih niko i ne gleda, pravim najvise da bih imao sta da gledam kad postanem star i senilan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, milosmc je napisao: Nije samo do delova. Treba za par godina prodavati a onda, neće niko da ga kupi kineza i to polovnog. Svi hoće yamahu, kawu, suzuki I hondu. Vamos japanci! da, posebno sa cinjenicom da 600 i vise cc ne kupuju pocetnici, to su ozbiljni motori i neko ko trazi ozviljno sig nece trazit cf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Savan je napisao: Svaka čast Milane, lep motor. Samo da je Suzuki bilo bi bolje Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro uh da, da je moglo biti za gsx750s. plavi ili sivi svejedno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bdada je napisao: Svaka cast nebi samo ti patio da cekas deo tri meseca u sred sezone, i mi bi iscekivali jer svoje voznje delis sa nama, samo napred ovo je trenutno najbolji kompliment za snimke, definitivno hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A koji snimci su u pitanju?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 15, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo pametniji izbor.Sto neko vec rece ....pare bi svakako na nesto otisle, ipak si ucinio sebi za dusu.Pozz. Par snimaka , da priznam u prolazu sam pogledao , podrzavam , more-more-more....mogao bi da napravis turu pa lepo na tacni da nam serviras od smestaja do restorana, barova itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...