Jump to content

Moto Zajednica

Pomoc!!! Qingqi - QM200GY-B(A) ili Keeway Speed 150

Recommended Posts

• U prolazu, 99 postova

Molim vas pomozite mi... Zanima me vase misljenje o ova dva motora... Koja je razlika izmedju njih tj. koji je bolji... Uopste koji je udobniji, brzi, stabilniji, laksi za odrzavanje? Hvala unapred  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Imaš temu o kinezima i tu možeš naći neke korisne informacije o ovim motorima,ali meni je iskreno Qingqi (jedva ga otkucah) mnogo lepši,a i motor je malo jači

• Zainteresovan, 695 postova

Molim vas pomozite mi... Zanima me vase misljenje o ova dva motora... Koja je razlika izmedju njih tj. koji je bolji... Uopste koji je udobniji, brzi, stabilniji, laksi za odrzavanje? Hvala unapred  :)

oba su ti "ma jok" :)

ja sam imao iskustva sa quinčijem, provozao sam ga i sem lepog zvuka nema ništa :) ... i to vrezija 200 kuba ... ove godine sam hteo da ga kupim i maltretirao sam se skoro 2 meseca sa uvoznikom oko istog ... hepili upoznao ekipu ovde pa su me odvratili od toga ;) pa sam kupio italijana.

kw-a sam imao prilike da upoznam i da se vozim na istom, ali ne i sam da ga probam, i generalno mi je celokupni utisak više bljak :) moguće zbog toga što je on više cross a quinči više super moto ...

mada ... uvek treba tri put razmisliti pre kupovine kineza ;)

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Poredish babe i zhabe.... Keeway kao brand je jachi jer je duzhe na trzishtu... Kvinchi bi trebalo da ima mashinu od starog Suzukia DR 200. Zavisi shta hocesh od motora.... Ako hocesh da se probijash kroz guzhvu i sve to... Naravno Kvinchi.... A ako nisi neki napaljenik i to i putovacesh na duzhe relacije.... Keeway.... pozz

• Zainteresovan, 651 postova

Oba motora su dobra. Mada ja bih se pre odlucio za QM200, ipak je dosta jace odradjen. Speed mi je nekako sav slab i mrsav, najbolji motor od  sivh kineza je keeway exceed, ali ga vise nema novog, a QM200 je odma posle njega.  ;)

• Drug član, 2265 postova

brzi, jaci, startniji meni mnogo lepsi i ozbiljnije uradjen - qingqi.  Sto se tice odrzavanja ne bi trebalo da ima neke bitne razlike. Takodje supermoto bi trebalo da je dosta zanimljiviji u voznji.  Sto se tice udobnosti nisam vozio ni jedan ni drugi tako da mogu da se oslonim samo na subjektivno misljenje.

• Svrati ponekad, 316 postova

Vozio sam Qingqi-a za kojeg pitas, meni deluje bas ok, brzo sam se privikao na hod menjaca, pogotovo mi se svidja jer ima mali "displej" za brzine i neutral. Dobro sam ga izvozao i namucio po krugu firme, a i malo okolo ;-), lepo je vukao, nema sta.

• U prolazu, 99 postova

Pa hvala... Ja ga nisam cak ni uzivo video, ali mi izgleda dosta lepse, a kako drugi kazu i prakticniji je a i dobro vuce i sve... A moj drug ima pomenutog Keeway-a, i kaze da je super motor i da nije imao problema sa njim uopste, Keeway-ova max brzina je 120 km/h, sa blokadama jos uvek, i presao je nekih 1500 km sa njim... Zanima me ako bi nekao mogao da mi kaze koja je maximalna brzina kod ovog Qingqi-ja?  ;D

Keeway-ova max brzina je 120 km/h, sa blokadama jos uvek

Mozda po satu, ali u stvarnosti ide oko 110. Nekoliko puta sam imao priliku da vozim pored njega na mom exceed-u 200 koji je bio jos malo ustelovan i isao je u samom spicu 120.  ;)

• U prolazu, 99 postova

Keeway-ova max brzina je 120 km/h, sa blokadama jos uvek

Mozda po satu, ali u stvarnosti ide oko 110. Nekoliko puta sam imao priliku da vozim pored njega na mom exceed-u 200 koji je bio jos malo ustelovan i isao je u samom spicu 120.  ;)

Ja nisam probao samo sam tako cuo... A jel bi mogao nesto da mi kazes o Qingqi QM200GY-B(A)  ako znas nesto...  ;)

A jel bi mogao nesto da mi kazes o Qingqi QM200GY-B(A)  ako znas nesto...  ;)

U toj klasi posle Keeway exceed-a (koji se vise ne proizvodi), QM200GY je odma polse njega. Motor je bas dobro odradjen,ram, kocnice, plastike... Taj motor bi bio do jaja kad bi se na njega pozadi ugradio neki gasni amortizer,kao sto sam ja stavio na mog exceed-a, jer bi se u voznji mnogo bolje ponasao, dok ovako zadnji kraj oce da skakuce. Kocnice su sasvim ok, mada mozda bi bilo bolje da nazad ima disk, ali i dobos odradjuje posao. Plastike mi ne deluju da su krte kao na ostalim kinezima, pa mislim da i ne pucaju cesto. Agregat je kopija Suzukija DR 200, tako da je prilicno pouzdan. Po pitanju dizajna, motor dosta lici na neke bolje SM motore. S obzriom da se nov exceed vise ne moze kupiti, QM200GY je po meni najbolji nov kinez koji se moze kupiti, naravno u toj klasi  ;)

• U prolazu, 99 postova

U toj klasi posle Keeway exceed-a (koji se vise ne proizvodi), QM200GY je odma polse njega. Motor je bas dobro odradjen,ram, kocnice, plastike... Taj motor bi bio do jaja kad bi se na njega pozadi ugradio neki gasni amortizer,kao sto sam ja stavio na mog exceed-a, jer bi se u voznji mnogo bolje ponasao, dok ovako zadnji kraj oce da skakuce. Kocnice su sasvim ok, mada mozda bi bilo bolje da nazad ima disk, ali i dobos odradjuje posao. Plastike mi ne deluju da su krte kao na ostalim kinezima, pa mislim da i ne pucaju cesto. Agregat je kopija Suzukija DR 200, tako da je prilicno pouzdan. Po pitanju dizajna, motor dosta lici na neke bolje SM motore. S obzriom da se nov exceed vise ne moze kupiti, QM200GY je po meni najbolji nov kinez koji se moze kupiti, naravno u toj klasi  ;)

Pa hvala. Mislim da sam odlucio oko kupovine motora. A koji bi ti od ova dva uzeo??  ;D

PS. I ako bi mogao da mi kazes gde bih mogao na netu da nadjem opremu, ne puno skupu  a kvalitetnu?  :D

• Svrati ponekad, 212 postova

Pa hvala. Mislim da sam odlucio oko kupovine motora. A koji bi ti od ova dva uzeo??  ;D

PS. I ako bi mogao da mi kazes gde bih mogao na netu da nadjem opremu, ne puno skupu  a kvalitetnu?  :D

mos super opremu naci kod nas ;) ,,,na bjb oglasima...

Vec sam napisao  ;)

Oba motora su dobra. Mada ja bih se pre odlucio za QM200, ipak je dosta jace odradjen. Speed mi je nekako sav slab i mrsav, najbolji motor od  sivh kineza je keeway exceed, ali ga vise nema novog, a QM200 je odma posle njega.  ;)

• U prolazu, 99 postova

Joj da... Izvini... ;)

• Drug član, 2265 postova

Ako si odlucio oko kupovine mozda ces da se malo nacekas.

Negde sam cuo neki trac da je rasprodato xxx komada, ukljucujuci i sledecu turu koja treba da stigne pa navodno nista nece biti najmanje do avgusta.

Narasvno to je samo trac  ;D Uostalom, tacne informacije ces sam saznati, kad budes hteo da pazaris, pa ces se naravno i raspitati ;)

• Zainteresovan, 695 postova

Pa ja sam i mislio tek u avgustu da uzmem motor  :D... A koji motor se to rasprodao? I ako znas nesto o ova dva motora kazi... ;)

verovatno misli na qm

ja sam ti napisao već, bez ikakve želje da ocrnim uvoznika, ali da sa tim motorom nisu sve čiste ... dobiju ih ala 2 godišnje ... i uvek su na čekanju, mene su zavlačili 2 meseca fazon zovi za dva dana ... jednostavno tim su mi i dali odmah odgovor na pitanje kada ću dobiti rezervni deo ako mi zatreba slučajno ;) if U know what I mean

zapravo, čuo sam i drugu priču, ali ajde da ne pretvaramo ovo u zutu stampu, ali otprilike ide ovako, taj qm oni uvoze maltene bez marze, kao navlaku za kupce, i naravno gotovo niko ni ne uspe da ih kupi ... mislim samo mi reci koliko si ih video na ulici grada u zadnjih 2 godine koliko je motor na trzistu ...

opet kazem, mozda je motor i super, ali ... uvoznik ->  >:(

a da ... i predstavnik u beogradu je u nekoj suludoj "svadji" sa novim sadom, uvek pricaju razlicite price ;)

• U prolazu, 99 postova

Pa dobro, hvala ti sto si mi to rekao... A jel zna neko koliko kosta vec napomenut qingqi, ili da mi da neki nas sajt sa cenama novih motora (osim moto-berze)...  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja