Binarni 17 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čakovec, HR Motocikl: vfr 800 vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Alen, živim u Čakovcu, Hrvatska. 29 godina, programer. Vozim Versys 650. Dosta dugo posjećujem ovaj forum, većinu vremena provodim čitajući fenomenalne putopise. Uglavnom, ako se bude netko nalazio u blizini (a blizina je varijabilni pojam) neka se slobodno javi da se upoznamo, popričamo, pojedemo, popijemo... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2248 Napisano Maj 12, 2019 Mr., 576 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 819 Napisano Maj 12, 2019 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pitam odakle ovakav nik, ali kad sam vidio čime se baviš baviš... Dobro nam došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2746 Napisano Maj 12, 2019 Drug član, 1313 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki V-Strom DL1000A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega programeru...i vrsnjaku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozz.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 12, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Alene i od mene. Takođe, najviše me zanimaju putopisi pa se nadam da će se među mnogobrojnim uskoro pojaviti i tvoj. Rado ću pročitati i podržati. Samo napred sa pisanjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Maj 12, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Maj 13, 2019 8-bit, 1904 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan He, a baš sam gledao snimak Balaševića iz Čakovca Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Maj 13, 2019 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Odličan izbor motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Binarni 17 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Čakovec, HR Motocikl: vfr 800 vtec Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na riječima dobrodošlice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...