GoranTini 319 Napisano Maj 9, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo, konacno sam postavio bocne kofere na Kawu i posto je taj posao zahtevao dodatne prepravke i dorade taj posao sam prepustio majstoru. Kako je ispalo pogledajte, ja sam licno prezadovoljan, mada su koferi malo preveliki za moj ukus ali odradice posao za koji su namenjeni. Inace koferi su Nonfango 840 od po 42 lit zapremine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pricaj: posto su koferi, posto nosaci, rad i ostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 9, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bogme! Bas su fino postavljeni da ne smetaju suvozacu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Maj 9, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E sad mozes na put oko sveta, a i zasticen ti je motor od padova na offroadu P.S. jel ti taj majstor ispravio copavu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao osrednji kamionet ;D ;D !!! Jesi li ubedio zenu da sedne na motor?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E pa Gorane svaka cast za kofere, super izgleda! Sad znam kod koga cu da stavim stvari kad krenemo negde :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pricaj: posto su koferi, posto nosaci, rad i ostalo? Kofere sam kupio jos pre dva ili tri meseca i kostali su sa plocama za kacenje 160e. Materijal za nosace 30e , rad DZ! Lepo bogme! Bas su fino postavljeni da ne smetaju suvozacu! Pa vodio sam racuna o tome da mogu da natovarim i nekog sa 125ccm ;D ;D ;D E sad mozes na put oko sveta, a i zasticen ti je motor od padova na offroadu P.S. jel ti taj majstor ispravio copavu ? E sad je pravi za off voznju jos da nadjem "nekog majstora" za crash barove i bice extra. Nisam nista radio oko copave jer je ona super a problem je u bolcnu koji prolazi kroz copu. Sredicu to sutra. Kao osrednji kamionet ;D ;D !!! Jesi li ubedio zenu da sedne na motor?? Ne nisam i neznam kako cu?! A i mozda je i bolje sto nece da se vozi Da, izgleda kao kamionet a i pogodan je za prevoz raznoraznih krntija u delovima :-* E pa Gorane svaka cast za kofere, super izgleda! Sad znam kod koga cu da stavim stvari kad krenemo negde :D :D Naravno da znas gde ces stvari, pa u levi kofer! Desni je za tebe...dok ne pazaris neku guju :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E pa Gorane svaka cast za kofere, super izgleda! Sad znam kod koga cu da stavim stvari kad krenemo negde :D :D Naravno da znas gde ces stvari, pa u levi kofer! Desni je za tebe...dok ne pazaris neku guju :D Bas me lepo nasmeja :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...