toomuchsauce 79 Napisano Maj 4, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, intresuje me da li je neko imao iskustva sa ovim lancima i lancanicima? Treba da menjam lanac i lancanike na mom SV650 N 2002.god, a video sam u louis-u da je ovaj set povoljan - 80e....pa me intresuje da li vredi kupovati ovaj set? Znaci vozim normalno, bez dizanja na zadnji cimanja i slicno, ako to ikako igra ulogu pri biranju lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13242 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj šta fali... Ovo je napravila neka firma koja se već bavi time a Saito je Louisov brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Maj 4, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan To i ja mislim, pise da D.I.D. kupuju lancanike od njih, tako da ne verujem da moze da bude lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da piše da did uzma od JT a to je druga firma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12137 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 1308 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre ne dizes sv na zadnji,nesto mi to sumnjivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Maj 5, 2019 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je JT set, samo rebrandiran.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Maj 6, 2019 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2019 at 8:32 AM, piki said: Ih bre ne dizes sv na zadnji,nesto mi to sumnjivo Nedavno sam uzeo motor, sa totalno istrosenim lancem, tako da mislim da bih momentalno pukao ako bih pokusao da ga dignem On 5/5/2019 at 9:29 AM, rboban said: Pa ovo je JT set, samo rebrandiran.... Da da, JT je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...