Juan 112 Napisano Avgust 9, 2019 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze u kratkim crtama da mi objasni kako i sta da skinem da proverim da li je losa opruga ili zupcanik kurble, bio bih zahvalan. Ili da mi prosledi link sa ytuba.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano Avgust 10, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh...pa nije to baš 5 minuta da proveriš, jer mora da se rasturi po pola. Ako ti nije baš, baš frka sačekaj zimsku pauzu, pa napravi ozbiljan servis....dihtunzi, semerinzi, možda neki ležaj, pretreseš sve i voziš se kao kralj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 112 Napisano Avgust 10, 2019 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Razumem... Ostace onda za zimu, i sve sto ne valja menjam, narucujem delove, i na prolece da ne razmisljam. Ovo se cimam da l ce da upali ili prokliza.. pre neki dan malo je falilo da je guram. A oko mene 10 coveka.Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...