Djusi_998 455 Napisano April 14, 2019 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Eurosport stvarno uništava želju i volju za gledanjem trka... Usraše ga skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5481 Napisano April 14, 2019 (promenjeno) Ne silazi, 4889 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ode moj De Rosa i MV Agusta EDIT: Odlična SSP trka! Promenio April 14, 2019 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano April 14, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad napetija i bliza borba za prvo mesto...Bautista jedva pobedio... Srecom bila ona borba izmedju Lowesa i Haslama pa trka nije previse bila dosadna. Zao mi Raitenbergera...kako je krenuo delovao je kao gotov podium kad ono...izgleda gume propale. SSP odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi kao da ce Rea da dobije nervni slom. Kako vozi u pojedinim momentima, leti svuda po stazi, motor ljulja, sa 150% mogucnosti tera, a Bautista kao u sinama iza njega i naravno, cim ga pretekne, nestane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ovde nije dobio, najverovatnije nigde neće. Možda Donington, sa velikim znakom pitanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Djusi_998 said: Eurosport stvarno uništava želju i volju za gledanjem trka... Usraše ga skroz. Meni je to govnarsko preduzeće uništilo volju i za WSBK I za BSB... Radije ću da se odrekenm gledanja nego da me jebu neke smrdljive jajare iz marketinga. Serem im se u firmu, dabogda propala do leta!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano April 14, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...druga trka je bila bas neizvesna. Bautista je morao pojacati tempo i cak skoro pola sekunde brze voziti krugove u odnosu na prvu trku da bi se pokusao izvuci. Rea je eto pokvario svoj niz pobeda iza Bautiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 14, 2019 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, to crank je napisao: Meni je to govnarsko preduzeće uništilo volju i za WSBK I za BSB... Radije ću da se odrekenm gledanja nego da me jebu neke smrdljive jajare iz marketinga. Serem im se u firmu, dabogda propala do leta!! Tako je meni bilo prošle sezone. Nisam odgledao 3 trke ukupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano April 14, 2019 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da ti eurosport nije bio glavni problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 14, 2019 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jeste + dosadni Rea. Ali definitivno Eurosport na 1. mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaahahahaha kakvo ludilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Riiiiiiiiiins 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4431 Napisano April 14, 2019 Svrati cesto, 3551 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Omasio si temu to crank Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Celu stazu išarali SFRJ zastavama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 14, 2019 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Fredi said: Omasio si temu to crank oćoravelo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 15, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bolji vikend bio u WSBK i bez ovih to crankovih ispada :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano April 15, 2019 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bi trebalo da mu urade, ništa ne vredi. Malo su ga udavili u drugoj, dok se nije dokopao asfalta, a onda paljba. Izgledalo je kao da igraju svi protiv Bautiste i opet izgubiše. Eurosport - reklame i to kakve, sami sebe reklamiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano April 15, 2019 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Imamo dva vozača koji dominiraju, 19 i 1 s'tim da broj 1 postaje veoma snažan broj 2, rupa pa svi ostali. Zamislite šampionat da nema Bautiste... sve isto i još gore nego u 2018 Assen je zatvorio usta onima koji konstantno pričaju o nekim max brzinama kao najvažnijem faktoru za pobedu, rpm i druga sr...a i na taj način umanjujući veličinu harmonije i spoja Ducati-Bautista. To znaju dobro oni na stazi, tako da manje treba slušati novinare, više sebe i objektivne izjave vozača jer oni nikada jedan za drugog neće reći loše ako znaju da je dobro. Na stranu teorije zavere i španske serije, pričam o poštovanju tuđih performansi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano April 15, 2019 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je,ovde nije dominantan ni vozač ni motor,već kombinacija vozač-motor. Motor rađen na bazi GP motora koji on već godinama vozi,a ostali se tek navikavaju. Nije bitna snaga i obrtaji,kad on na izlazu iz svake krivine dođe Rei do pola motora. Iskreno sam gajio nadu da će na Asenu moći da ga skinu sa prvog mesta,ali posle ovog mislim da će ostatak sezone biti isti kao i do sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano April 15, 2019 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Možda da kawi vrate još malo obrtaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...