Darko Floyd 920 Napisano Jul 2, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam od nekog starog punjača kućište i zalio ga onom tečnom plastikom da zadihtuje. Zaboravio sam da slikam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Jul 2, 2020 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Milanezi je napisao: @Darko Floyd Jesi li rešio novo kućište za pretvarač? I mene izgleda riknuo taj pretvarač pa gledam dal da poručujem od preko novi ili da nosim nekom elektroničaru da proba da popravi. Ajd da probam da pomognem.... lako je Mikro princ ili Kelko ce trebati, moj slucaj Kelko jer mi blize DC step down 3A + plasticno kuciste kataloski broj 17227 trazite finoj plavoj teti fali jos busilica i burgija za rupe na kucistu zarad provlacenja instalacije + diht masa In i Out ili ti ne moze se pogresiti, cvorovi su tu kao granicnici da se ne pocupa proba pocetna V malim ravnim srafcigerom trimovati na 5V spremno za zatvaranje, diht masa u krug + prelepio izolir trakom to je to... ponovo radi bioskop takodjer pojacati kontakte sa zadnje strane navigacije The end.... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si merio koliko A ima taj iz kelca ili samo V ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Jul 3, 2020 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pročitaj Jopet napisano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da naše Bluberi rade na 1,5A ne na 3A ako je to uopšte bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Jul 3, 2020 Integrisan, 9410 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno u tolikoj meri 1.5 - 3A, V su bitni, A su tu za punjenje baterije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2788 Napisano Jul 3, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Amperi su ti jačina a ako je slabija malo od originala puniće malo sporije tj duže mu treba da napuni bateriju. Što reče Dare Volti moraju biti tačni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...